Nieuwe bakfiets met deur: ‘Babboe Go’

Babboe lanceert nieuw model voor gezinnen met kinderen en honden.

Babboe Go Mountain

AMERSFOORT - Sinds deze week biedt Babboe onder de naam Babboe Go een nieuw model bakfiets aan. De Babboe Go is gebaseerd op de populaire Babboe Curve, maar heeft als extra een handige deur aan de voorkant van de bak. Daarmee is deze stabiele driewielbakfiets ideaal voor bijvoorbeeld een gezin met een hond. De Babboe Go is nu te koop in drie verschillende uitvoeringen via www.babboe.nl en in fietswinkels.

Gemakkelijk instappen
Door het deurtje aan de voorkant is de instap voor een hond natuurlijk erg gemakkelijk. Ook voor kinderen is het leuk en handig om het deurtje te gebruiken bij de instap. De bakfiets is geschikt voor het vervoeren van 1 of 2 kinderen en een hond (of 2 kleine honden). Voor de Babboe Go zijn er diverse accessoires beschikbaar zoals een regentent, verschillende kinderzitjes, kussens voor het bankje en een afdekhoes voor de bak. Ook is er een hondenkussen en antislip mat verkrijgbaar.

“Geïnspireerd door de vragen van onze klanten hebben we de Babboe Go ontwikkeld. Geregeld kwamen er vragen binnen over mogelijkheden voor een deurtje in onze bakfietsen. Daar zijn we mee aan de slag gegaan en de Babboe Go is het resultaat. Kinderen vinden het geweldig om zelf in en uit de bak te kunnen stappen. De bak voelt als een soort huisje op wielen. En voor honden van alle leeftijden is het nu heel eenvoudig om zelf aan boord te stappen.” – Chiem de Winter, Algemeen Directeur Babboe

Drie uitvoeringen
De Babboe Go is beschikbaar in drie uitvoeringen: Babboe Go (zonder elektrische ondersteuning), Babboe Go-E (met GWA achterwielaandrijving) en Babboe Go Mountain (met Yamaha middenmotor).

Kijk voor gedetailleerde specificaties van de Babboe Go uitvoeringen op https://www.babboe.nl/go.

Over Babboe
Babboe, de nummer 1 bakfiets wereldwijd, ontwikkelt al bijna 15 jaar betaalbare en veilige bakfietsen. Het hoofdkantoor van Babboe is gevestigd in Amersfoort. De Babboe bakfietsen zijn wereldwijd in meer dan 30 landen verkrijgbaar. Voor iedereen is er wel een Babboe bakfiets die bij ze past. Of het nu gaat om jonge gezinnen, hondenliefhebbers of zelfstandig ondernemers: Babboe weet wat mensen beweegt. Een Babboe bakfiets maakt het dagelijks leven leuker en gemakkelijker.

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit