Gezin fietst op revolutionaire nieuwe bakfiets door 5 landen

Amersfoort, mei 2019 - Samen met hun twee kinderen (2 en 3 jaar oud) leggen Yuge en haar man James in twee weken ruim 600 km af op een familiefiets. Ze fietsen door Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Engeland. Aanleiding is de introductie van de nieuwe ‘Slim Mountain’ familiefiets van Babboe. Met een revolutionair nieuw design is het de ideale familiefiets om lange afstanden en heuvelachtig terrein mee af te leggen. Dus ook voor een fietsvakantie met kleine kinderen.

Afgelopen zaterdag 25 mei startte de reis in Amersfoort om vervolgens via Nijmegen (NL), Aken (DUI), Maastricht (NL), Gent (BE), Brugge (BE), Calais (FRA) en Dover (UK) te eindigen op vrijdag 7 juni in Southampton (UK), waar het gezin woont.
“We zijn al vaker op fietsvakantie geweest met het gezin, maar nog nooit op zo’n bijzondere familifiets. Met deze nieuwe elektrische familiefiets is het een stuk eenvoudiger om op fietsvakantie te gaan met onze twee peuters. Het is ook veel gezelliger, we hebben veel meer contact met onze kids voorin de bak t.o.v. van een fietsaanhanger of normale kinderzitjes. En we kunnen met deze fiets ook meer spullen meenemen, erg handig dus.” – Yuge (34), winnares van de Babboe Slim fietsvakantie.

Via #BabboeSlimOnTour kun je op social media het gezin volgen tijdens hun tocht door Europa.

Over de Babboe Slim Mountain

Babboe introduceerde op 4 april 2019 een nieuwe elektrische familiefiets, de Babboe Slim Mountain. De Babboe Slim Mountain is hét ultieme vervoersmiddel om de wereld te ontdekken samen met je kinderen voor je neus. De familiefiets is extra smal, waardoor deze super wendbaar is. Daarnaast is de fiets stabiel en evenwichtig, omdat de kindjes voor je in een rij zitten. Hierdoor lijkt het net alsof je op een normale fiets fietst. Dankzij de krachtige Yamaha middenmotor met krachtsensor en de traploze Enviolo (Nuvinci) versnelling is de fiets ideaal voor langere uitstapjes en verre tochten. Meer details over de Babboe Slim Mountain vind je op: www.babboe.nl/slim

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit