Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Bakplakker eigen ontwerp

Alle bakfietsen

Prijs zoals geconfigureerd: Vanaf 0

Pimp je Babboe met jouw eigen persoonlijke ontwerp. Je kan er voor kiezen een eigen foto te gebruiken of eigen ontwerp te maken. Op die manier ben je er helemaal zeker van dat je op een persoonlijke en originele bakfiets rijdt.

Je kan kiezen om een ontwerp te maken voor 3 zijden (voorkant en de zijpanelen) of 4 zijden (voorkant, achterkant en de zijpanelen)*. De bakplakkers zijn UV- en weersbestendig en kleurvast.

* In het geval van de Babboe Trike ontvang je tevens bedrukking van de klep. In het geval van de Babboe Pro Bike en Babboe Pro Trike XL is alleen bedrukking op de zijpanelen mogelijk.

Zakelijke bakplakkers

* Verplichte velden

Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 75 Euro

Bakplakker eigen ontwerp | Alle bakfietsen
Bakplakker eigen ontwerp | Alle bakfietsen
Bakplakker eigen ontwerp | Alle bakfietsen
Bakplakker eigen ontwerp | Alle bakfietsen

Informatie

Let op: De besteloptie 'bak laten beplakken' kan alleen gekozen worden bij een gelijktijdig bestelde, rijklaar gemonteerde, bakfiets.

Montage

Bakplakkers zijn eenvoudig zelf aan te brengen op de bakfiets. Lees hier de instructies van de bakplakker. Bestel je ook een bakfiets, dan kun je ervoor kiezen om de bakplakkers er door Babboe op te laten plakken voor slechts €25. Kies deze optie bij de bestelling van jouw bakfiets.