Bakplakkers

Zakelijk

Prijs zoals geconfigureerd: 0

De stickers zijn UV- en weersbestendige stickers, zodat ze lang mooi blijven. Mocht je na een tijd de stickers willen verwijderen, zorg dan dat je de bak voorziet van een nieuw laklaag, want die raakt beschadigt hetgeen de bak kwetsbaar maakt. De Babboe Bakplakkers gaan jaren mee, ze blijven goed en kleurvast!

Zakelijke bakplakkers

* Verplichte velden

Bakplakkers | Zakelijk
Bakplakkers | Zakelijk
Bakplakkers | Zakelijk
Bakplakkers | Zakelijk

Informatie

De Babboe Transporter is ideaal om als reclamedrager voor je eigen bedrijf te fungeren. Je hebt de mogelijkheid om een eigen ontwerp te maken met het logo of slogan van je bedrijf, en dit als Bakplakker voor je bakfiets te laten maken. Zodra jouw Babboe bakfiets in het straatbeeld verschijnt, maak je reclame voor je bedrijf!

Montage

Bakplakkers zijn eenvoudig zelf aan te brengen op de bakfiets. Gebruik een geruime hoeveelheid sop en houd een trekker bij de hand om een zo strak mogelijk resultaat te krijgen. Bestel je ook een bakfiets, dan kun je ervoor kiezen om de bakplakkers er door Babboe op te laten plakken. Lever je een eigen ontwerp of foto aan? Lees dan onze uitgebreide instructie voor het aanleveren en beplakken van het beeldmateriaal.