Babboe bakfiets stickers

Met behulp van de unieke Babboe stickers, verander je jouw bakfiets binnen een mum van tijd in een uniek exemplaar. Super handig, want zo herken je jouw bakfiets altijd tussen andere fietsen!

Bestel direct jouw bakplakker >

Unieke bakplakker stickers

Woezel & Pip Sticker  - Babboe bakfietsEr zijn verschillende stickers voor de bakfiets beschikbaar. In de webshop kun je de verschillende designs rustig bekijken. Toch kun je er ook voor kiezen een eigen foto of ontwerp te gebruiken. Op die manier ben je er helemaal zeker van dat je op een persoonlijke en originele bakfiets rijdt. Met behulp van de zogenoemde bakplakker stickers maak je je bakfiets dus super opvallend. Positief effect is hierdoor ook dat de kans op diefstal een stukje kleiner wordt.

 

Stickers voor iedere bakfiets

hondenpootjes sticker - Babboe bakfietsDaar waar de bakplakker stickers alleen op de Babboe Big geplakt kunnen worden, zijn er ook losse stickers beschikbaar. Deze zijn geschikt voor ieder type bakfiets! Dus ook als je een bakfiets met rondingen hebt, kun je deze stickers gebruiken. De losse stickers zijn verkrijbaar in de vorm van vlinders, bloemen of hondenpootjes. Bekijk in de webshop wat de mogelijkheden zijn. De stickers zijn namelijk erg gewild en daardoor niet altijd op voorraad.

 

Stickers: reclame voor je bedrijf

Babboe Bakfiets sticker - zakelijk gebruikMet behulp van bakfiets-stickers zijn de mogelijkheden eindeloos. Omdat je zelf een ontwerp kunt maken, is het nu ook mogelijk een logo of slogan van je bedrijf af te laten drukken op de zakelijke bakplakkers. Jij kunt met je bakfiets overal komen en jouw reclame nu dus ook! Het is een simpele, efficiënte en goedkope manier om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Ideaal!

 

Reflecterende en anti-slip stickers

Anti-slip sticker en mat - Babboe BakfietsDe stickers van Babboe zijn UV- en weersbestendig en zijn daarnaast kleurvast. De bakplakkers gaan dan ook jaren mee. En wist je dat er naast de bakplakkers en losse stickers ook functionele stickers bestaan voor je bakfiets? Zo heeft Babboe bijvoorbeeld reflecterende stickers en reflecterende bakplakkers ontworpen om de veiligheid in het donker te vergroten. Ook zijn er anti-slip matten beschikbaar. Bekijk het complete assortiment stickers door via onderstaande button naar de webshop te gaan.

Naar de webshop >