Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe bakfiets stickers

Met behulp van bakfiets stickers, verander je jouw bakfiets binnen een mum van tijd in een uniek exemplaar. Super handig, want zo herken je jouw bakfiets altijd tussen andere fietsen! Je kan kiezen uit verschillende stickers. Wil je één van de leuke ontwerpen van Babboe, je eigen ontwerp, een losse sticker of liever reflecterend? Van alles is mogelijk.

Bestel direct jouw bakplakker >

Babboe bakfiets stickers

Babboe bakfiets stickers

Er zijn verschillende stickers voor de bakfiets beschikbaar. Wil jij een mooie sticker van Fiep Westendorp, Woezel & Pip of misschien op avontuur met onze eigen BOET figuren, alles is mogelijk. In de webshop kun je de verschillende designs rustig bekijken. Met behulp van de zogenoemde bakfiets stickers of bakplakkers maak je je bakfiets dus super opvallend. Positief effect is hierdoor ook dat de kans op diefstal een stukje kleiner wordt.

 

bakfiets stickers eigen ontwerp

Bakfiets stickers eigen ontwerp

Wil je liever een eigen ontwerp? Dat kan ook! Je kan er voor kiezen een eigen foto te gebruiken of eigen ontwerp te maken. Op die manier ben je er helemaal zeker van dat je op een persoonlijke en originele bakfiets rijdt. Ben je benieuwd hoe je dit moet doen? Lees dan de volledige instructie voor het ontwikkelen van jouw eigen bakfiets sticker.

 

losse bakfiets stickers

Losse bakfiets stickers

Misschien wil je jouw bakfiets niet helemaal voorzien van een sticker. Dan zijn er ook losse stickers beschikbaar. Deze zijn geschikt voor ieder type bakfiets! De losse stickers zijn verkrijgbaar in de vorm van hondenpootjes of als ronde reflectiestickers. Bekijk in de webshop welke jouw voorkeur heeft.

 

Reflecterende bakfiets stickers

Reflecterende bakfiets stickers

De stickers van Babboe zijn UV- en weersbestendig en zijn daarnaast kleurvast. De bakplakkers gaan dan ook jaren mee. En wist je dat er naast de bakplakkers en losse stickers ook functionele stickers bestaan voor je bakfiets? Zo heeft Babboe bijvoorbeeld reflecterende stickers en reflecterende bakplakkers ontworpen om de veiligheid in het donker te vergroten. 

 

zakelijke bakfiets stickers

Stickers: reclame voor je bedrijf

Met behulp van bakfiets stickers zijn de mogelijkheden eindeloos. Omdat je zelf een ontwerp kunt maken, is het nu ook mogelijk een logo of slogan van je bedrijf af te laten drukken op de zakelijke bakfiets stickers. Jij kunt met je bakfiets overal komen en jouw reclame nu dus ook! Het is een simpele, efficiënte en goedkope manier om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Ideaal!

 

Bestel direct jouw bakplakker >