Navigeren

Bakfietsen in Utrecht

Babboe bakfiets Utrecht

Misschien wel dé bakfiets-stad van Nederland, Utrecht. Een Babboe bakfiets is daar dan ook een graag geziene gast. Of je nu voor een tweewieler of driewieler kiest, voor een uitje naar het Griftpark, Nijntje Museum of Spoorwegmuseum pak je gewoon je bakfiets. Geen problemen meer met het vinden van een parkeerplek, gewoon je fiets parkeren voor de deur. En er is altijd plek voor 2 of meer kinderen in je bakfiets. Wil je meer weten over onze bakfietsen? Bekijk dan onze bakfietsen in onze webshop door op onderstaande button te klikken.

Direct naar de webshop >

Bakfiets kopen in Utrecht

Bij Babboe verkopen we onze bakfietsen alleen in onze webshop, maar we leveren de bakfiets wel direct bij jou in Utrecht. Zo kunnen we een goede prijs en kwaliteit waarborgen. Welke Babboe bakfiets past het beste bij jou en je gezin?

Babboe Big

Babboe Big bakfiets - UtrechtDe Babboe Big is een robuuste, stevige driewielbakfiets waar je tot 4 kindjes in kwijt kunt. De handige opklapbare bankjes maken het mogelijk om naast je kindjes ook nog boodschappen of andere spullen te plaatsen. De Babboe Big is in een variant met 3 en 7 versnellingen verkrijgbaar en je kunt hem ook bestellen met elektrische trapondersteuning. Ideaal in een stad zoals Utrecht, want lange afstanden of tunneltjes zijn dan geen probleem meer, zelfs niet met 4 kinderen in de bak. Elektrische ondersteuning op je bakfiets biedt ook de mogelijkheid voor bijvoorbeeld grootouders om er op uit te gaan met de kleinkinderen.

 Babboe Curve

Babboe Curve bakfiets - UtrechtNaast de Babboe Big willen we je ook graag kennis laten maken met de Babboe Curve, onze nieuwste driewielbakfiets. Deze bakfiets heeft een uniek design met fraaie ronde vormen en doorontwikkelde trommelremmen. Het antraciet grijze frame combineert prachtig met de houten bak. Ook de Babboe Curve is verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning.

 Babboe City

Babboe City bakfiets - UtrechtOm onze vloot compleet te maken hebben we natuurlijk ook een tweewielbakfiets. De Babboe City werd in 2010 geïntroduceerd en is nu een van onze bestsellers. De speciaal ontworpen bak heeft net als de Babboe Curve zachte ronde vormen en is ideaal voor twee kindjes en wat boodschappen. De Babboe City is door zijn mooie vormgeving en twee wielen een fijne bakfiets om je in het stadsverkeer mee te begeven. Hoewel je met de Babboe City al lekker snel en wendbaar bent, is ook deze bakfiets natuurlijk in twee verschillende uitvoeringen met elektrische trapondersteuning verkrijgbaar.

Bakfiets bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit onze bakfietsen? Bekijk dan hieronder onze actuele bakfiets aanbiedingen. Kiest u voor de Babboe Big, de Babboe Curve, de Babboe City of een van onze elektrische bakfietsen? Al onze bakfietsen zijn eenvoudig online te bestellen en kunnen afgemonteerd aan huis geleverd worden of als montagepakket worden opgehaald bij onze loods in Amersfoort. Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan ook eens het artikel "Je bent de koning te rijk met een bakfiets vol kinderen" uit het Algemeen Dagblad

Naar de webshop >