Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Veilig op pad met de Babboe Peuterstoel

Bij Babboe gaat veiligheid voor alles. Dit geldt naast bakfiets-bezitters ook voor ouders met een fietskar. Met de Babboe peuterstoel zitten je kinderen vanaf nu dus altijd veilig en comfortabel in een kuipje. We hebben de peuterstoel namelijk zo ontworpen dat hij in de meeste fietskarren eenvoudig gemonteerd kan worden. De Babboe Peuterstoel is verkrijgbaar in drie frisse kleuren namelijk, blauw, grijs en lichtgrijs. Wil jij direct meer weten over de specificaties van onze peuterstoel? Bezoek dan onze webshop door op onderstaande button te klikken.

Direct naar de webshop >

Peuters mee in de fietskar

Babboe Peuterschaal FietskarDe Babboe peuterstoel is de ideale oplossing voor het vervoer van kindjes tussen de 8 en 18 maanden. De ouders van Babboe hebben hun inzichten ingezet bij de ontwikkeling van deze peuterstoel. Het materiaal is schokabsorberend, waterafstotend en het heeft een isolerende werking. De stoel is verkrijgbaar in fris blauw, antraciet of zilver-grijs en wordt geleverd met een bevestigingsset en een montagehandleiding.

Babyschaal of MaxiCosi in de fietskar?

Je kinderen zijn je meest kostbare bezit. Veiligheid staat voor alles en jammer genoeg levert Babboe om die reden geen Babyschaal of MaxiCosi-drager voor een fietskar. Deze producten kunnen wel gemonteerd worden in een bakfiets van Babboe. De jongste telgen hebben namelijk meer ondersteuning nodig dan ze krijgen in een fietskar. Wil je hier meer over weten? Lees dan een ons artikel 'bakfiets of fietskar' waarin we beide producten tegenover elkaar zetten. Wil je juist meer weten over het veilig vervoeren van kinderen, lees dan het artikel 'Baby's en peuters in de bakfiets'.

De Babboe peuterstoel

De Babboe peuterstoel is volledig getest voor ouders en door ouders. Wil jij jouw fietskar uitrusten met deze stoel? Bestel 'm dan via onze webshop! Heb jij de peuterstoel voor de fietskar al besteld en ben je op zoek naar een handleiding? Download de Peuterstoel-handleiding dan op onze website.

Naar de webshop >