Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Bakfiets gratis geleverd

Wanneer je een Babboe bakfiets bestelt zorgen wij dat deze bij je thuis wordt bezorgd. Jouw bakfiets wordt, indien je een gemonteerde fiets hebt besteld, rijklaar geleverd, je kan dus gelijk een proefrit maken om te testen of hij klaar is voor jaren bakfietsplezier. Heb je een montagepakket besteld? Houdt er dan rekening mee dat je eerst nog even aan de slag moet voordat je kan fietsen. 

Benieuwd hoe de levering in zijn werk gaat?

Wat kost de verzending?
Een Babboe bakfiets is net zo makkelijk aan te schaffen als in de winkel. Alle prijzen online zijn inclusief levering aan huis. Je betaalt dus geen extra verzendkosten voor het afleveren bij jou thuis. We rekenen wel verzendkosten voor bestellingen van accessoires onder de €75, maar als je de accessoires tegelijk met je bakfiets bestelt dan worden deze ook kosteloos verstuurd.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Super handig! Heb je op vóór 15.00 uur een Babboe bakfiets besteld? Dan weet je de volgende werkdag wanneer jouw bakfiets wordt geleverd. Bestel je in het weekend of op vrijdag na 15.00 uur, dan hoor je de dinsdag erop de leverdatum. De dag voor levering krijg je ook nog een indicatie van de levertijd in een tijdsblok van 2 uur. Bekijk hier de actuele levertijden van de bakfietsen.

Is mijn bakfiets meteen rijklaar bij bezorging?
Dit hangt er vanaf wat je hebt besteld. Heb je gekozen voor een rijklare fiets. Dan is deze zo goed als gereed! Je hoeft de bakfiets alleen maar uit te pakken en het stuur en zadel af te stellen. Heb je een montagepakket besteld, houdt er dan rekening mee dat je eerst de fiets in elkaar moet zetten voordat je kan fietsen. Heb je vragen? Geen zorgen, onze klantenservice kan je altijd helpen per telefoon, e-mail of social media.

bakfiets knutsel

Knutselen met karton
We doen er alles aan om je Babboe in topvorm te leveren. Daarom wordt je bakfiets goed verpakt. Dat betekent dat er ook karton meekomt. Maar daar hebben we iets voor gevonden. Je kunt er namelijk een bakfiets van knutselen. Leuk voor je kindje om mee te spelen, als nieuw onderkomen voor je huisdier of gebruik ‘m als opbergbak. Heb jij ook een bakfiets geknutseld? Stuur jouw foto in! Ben je na 14 dagen niet tevreden met je bakfiets, stuur dan de bakfiets in de originele verpakking retour.