Welke sleutels van mijn bakfiets kan ik na bestellen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat een sleutel kwijtraakt of dat je een extra setje nodig hebt. Als het de sleutels van het ringslot betreft kun je die bijbestellen op de website van de fabrikant.

Ringslot
Voor het nabestellen van een sleutel heb je het sleutelnummer nodig. Deze staat in het staal van de sleutel gegraveerd. Voor onderstaande fabrikanten kan je op de websites de sleutel voor het ringslot bijbestellen.

Axa

Abus

Heb je helemaal geen sleutel bij de hand, maar je hebt de fiets wel verzekerd? Dan kan je het nummer op de verzekeringspapieren terugvinden. Wanneer je je fiets verzekerd dien je namelijk het sleutelnummer op te geven. Zonder het sleutelnummer zul je een nieuw ringslot moeten plaatsen.

Accuslot
Als het om de sleutels van het accuborgslot gaat, is bij bestellen helaas niet altijd een optie. Onze Mountain fietsen gebruiken dezelfde sleutels voor beide sloten, en die kunnen besteld worden bij de fabrikant. Maar met een E-fiets zul je het accuborgslot moeten vervangen. Nieuwe sloten zijn te bestellen via de website, maar let hierbij wel op het modeljaar van jouw fiets om zeker te weten dat je de juiste bestelt. Weet je het niet zeker of kom je er niet uit? Neem dan contact op met de Babboe Klantenservice.