Babboe bakfietsen wint voor de tweede keer de gouden Shopping Award

Amersfoort, 24 maart 2023 - Babboe is dit jaar voor de tweede keer op rij verkozen tot beste webshop in de categorie ‘Mobiliteit’. Ook in 2022 werd Babboe bekroond tot beste fietswebshop van Nederland. Het succes is volgens het bakfietsmerk te danken aan de krachtige ‘direct to consumer’ strategie, de online propositie, het bestelgemak en de algehele uitstraling van de inspirerende webshop.

Goud in de categorie Mobiliteit

Sander Kuiper, Team Lead E-commerce: “De gouden Shopping Award is een kroon op het harde werken van alle medewerkers van Babboe. De tweede winst op rij, bewijst het succes van onze online focus op het verkopen van bakfietsen. Deze gouden Shopping Award motiveert enorm om de digitale klantervaring nog verder te verbeteren.”

Over Shopping Awards

De Shopping Awards, powered by Thuiswinkel.org, reikt jaarlijks publieks- en vakjuryprijzen uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. Met de uitreiking van de Shopping Awards wil de stichting een positieve bijdrage leveren aan e-commerce in Nederland. De winnaars van de publieksprijzen worden bepaald op basis van 50 procent van de publieksstemmen en 50 procent van de beoordelingen door vakexperts met minimaal 3 jaar e-commerce ervaring. De Shopping Awards werden uitgereikt op donderdag 23 maart in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Winnaars in de andere categorieën waren o.a. Welkoop, Gall & Gall, Ikea, Xenos, Zeeman, Intertoys en Cloudpillo.

Babboe Shopping Awards 2023

Daniel Veraart (links, Online Marketeer), Simoné Steenkamp (midden, Email/Database Marketeer) en Sander Kuiper (rechts, Teamlead E-commerce) namen de prijs namens Babboe in ontvangst. Foto: Menno Ridderhof | Ridderhof Fotografie B.V.