Bakfiets testen tijdens de testdagen

Babboe proefritdagen!

 

Data testdagen

Wil jij een proefrit maken op een van de Babboe Bakfietsen? Bekijk dan snel de proefrit kalender. Hierin zie je precies wanneer je in welke stad een proefritje kunt maken.

Locaties

Babboe heeft de locaties voor proefritten zorgvuldig geselecteerd. Het zijn allemaal locaties waar een proefrit gemaakt kan worden op alle varianten van de Babboe bakfiets. Bij een aantal locaties kun je ter plekke een Babboe bakfiets in een montagepakket meenemen. Let op: het meenemen van een montagepakket kan alleen als het gaat om een niet-elektrische bakfiets. Sommige locaties zijn bijna dagelijks open, andere alleen tijdens openhuisdagen op een aantal woensdagen en zaterdagen in het jaar.

Bekijk voor de mogelijkheden en details per locatie de proefrit kalender.

Tijden

Kijk voor de exacte openingstijden en verdere details per proefrit locatie in de proefrit kalender.

Reserveren

Wil je zeker weten dat er tijdens de testdagen een bakfiets voor jou op voorraad is? Geen probleem. Op onze locaties in Wilbertoord en Amersfoort kun je via het aanmeldformulier een fiets reserveren. Kies bij het reserveren voor 'ja' en selecteer vervolgens het type bakfiets waar je interesse in hebt. Daarna is het van belang dat je bij 'opmerkingen' invoert op welke datum je naar de testdag komt. Het reserveren is overigens vrijblijvend. Mocht je niet over willen gaan tot bestellen, dan is dat geen probleem.