Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Verzekeren

Babboe bakfiets verzekeringen

 

Je bakfiets verzekeren

Om je kostbare en dure bakfiets te beschermen tegen schade en/of diefstal, begrijpen we dat je op zoek bent naar een bakfietsverzekering.

Babboe Bakfietsen en Kingpolis introduceren gezamenlijk een nieuw Bakfiets Service Abonnement. Het abonnement bestaat uit een uitgebreide fietsverzekering en een combinatie van servicediensten van Babboe. Het nieuwe abonnement bestaat uit een uitgebreide fietsverzekering die wordt verzorgd door Europeesche Verzekeringen en een combinatie van extra servicediensten van Babboe voor een vast bedrag per maand. Na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar. De klant kan kiezen uit drie opties:

- Diefstalverzekering voor de Babboe bakfiets (STANDAARD pakket) 
- Diefstal + cascoverzekering en gratis servicebeurt (PLUS pakket) 
- Diefstal + cascoverzekering en gratis servicebeurt en pechhulpverlening (PREMIUM pakket).

Ga voor meer informatie over onze bakfietsverzekering naar: Babboe bakfietsverzekering

 

Babboe heeft een hoog gekwalificeerd kettingslot in zijn assortiment. Deze kettingsloten hebben een ART goedkeuring met drie sterren, wat betekent dat ze geaccepteerd worden door verzekeraars. De sloten worden met 3 sleutels geleverd.

 

Kan ik mijn tweedehands bakfiets verzekeren?

Jazeker kan je jouw tweedehands Babboe bakfiets laten verzekeren. We dienen alleen rekening te houden met de waarde van de bakfiets. In voorkomende gevallen rekenen we met een afschrijving per maand van 0,85% om een waarde van de bakfiets te bepalen.

Framenummer

Om je Babboe bakfiets te kunnen verzekeren, vragen de verzekeringsmaatschappijen altijd om je framenummer. Dit framenummer is een uniek nummer wat in je bakfiets staat gegraveerd. In de meeste gevallen zit er op de zadelbuis een sticker met het framenummer. Indien er geen sticker op de zadelbuis zit, kan het framenummer worden afgelezen van de ronding van de trapas aan de linkerzijde vanaf het zadel gezien (daar waar de trapper uit het frame komt). Alleen bij de Mountain-modellen staat het framenummer boven de ophanging van de motor. Het framenummer bestaat uit een combinatie van cijfers en letters. Lees meer over het vinden van het framenummer