Verzekeren

Babboe bakfiets verzekeringen

 

Framenummer

Om je Babboe bakfiets te kunnen verzekeren, vragen de verzekeringsmaatschappijen altijd om je framenummer. Dit framenummer is een uniek nummer wat in je bakfiets staat gegraveerd.

Babboe Big, City, Curve, Dog
Het framenummer bevindt zich aan de linkerkant van het frame, onderaan op de ronding van de trapas.

Opbouw framenummer:
Letters GB – 2 cijfers– 1 hoofdletter – 5 cijfers
Bijvoorbeeld: GB99A12345

Babboe Mountain:
Het framenummer vind je op de linkerzijde (zittend op het zadel) van de middenmotor boven de trapas (waar de trapper aan bevestigd is).

Opbouw framenummer:
3 hoofdletters – 4 cijfers (oude modellen)
Bijvoorbeeld: GB99A12345

1 hoofdletter – 3 cijfers – 1 hoofdletter – 5 cijfers (nieuwe modellen)
Bijvoorbeeld: A123B45678

In sommige gevallen kan het voorkomen dat het framenummer er niet op staat. Neem in dat geval contact op met de Babboe Klantenservice om je klacht te melden, dan wordt het vervolgtraject toegelicht.

Je bakfiets verzekeren

Om je kostbare en dure bakfiets te beschermen tegen schade en/of diefstal, begrijpen we dat je op zoek bent naar een bakfietsverzekering.

Babboe Bakfietsen en Kingpolis introduceren gezamenlijk een nieuw Bakfiets Service Abonnement. Het abonnement bestaat uit een uitgebreide fietsverzekering en een combinatie van servicediensten van Babboe. Het nieuwe abonnement bestaat uit een uitgebreide fietsverzekering die wordt verzorgd door Europeesche Verzekeringen en een combinatie van extra servicediensten van Babboe voor een vast bedrag per maand. Na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar. De klant kan kiezen uit drie opties:

- Diefstalverzekering voor de Babboe bakfiets (STANDAARD pakket) 
- Diefstal + cascoverzekering en gratis servicebeurt (PLUS pakket) 
- Diefstal + cascoverzekering en gratis servicebeurt en pechhulpverlening (PREMIUM pakket).

Ga voor meer informatie over onze bakfietsverzekering naar: Babboe bakfietsverzekering

 

Babboe heeft een hoog gekwalificeerd kettingslot in zijn assortiment. Deze kettingsloten hebben een ART goedkeuring met drie sterren, wat betekent dat ze geaccepteerd worden door verzekeraars. De sloten worden met 3 sleutels geleverd. Klik hier voor meer informatie.