Regentent

Babboe City

Prijs zoals geconfigureerd: 0

De regentent voor de Babboe City beschermt je kinderen tegen regen en zonneschijn. De regentent heeft aan alle kanten ramen, waarvan er drie open geritst kunnen worden. De regentent is beschikbaar in de kleuren grijs en blauw en wordt gebruiksklaar geleverd.

Check of je de regentent beugels voor jouw bakfiets nodig hebt.

Babboe City regentent

* Verplichte velden

Regentent | Babboe City
Regentent | Babboe City
Regentent | Babboe City
Regentent | Babboe City

Informatie

De regentent is zeer gebruiksvriendelijk. De zijramen rits je eenvoudig open, zodat kinderen zelf in- en uit kunnen stappen. Ook aan de stuurkant kan het raam open zodat je, ook tijdens het fietsen, met je kleintjes kan kletsen.
De ramen kunnen half of helemaal opgerold worden vastgezet. Doordat aan alle vier de zijden van de regentent een groot raam is gemaakt hebben de kinderen, ook met regen, goed zicht op hun omgeving. ook papa of mama houdt zo goed zicht op de kinderen.

Montage

De regentent wordt geleverd zonder bevestigingsbeugels omdat deze op nieuwe bakfietsen al aanwezig is. Heb jij een Babboe City van vóór augustus 2017 of een Babboe City-E van vóór juni 2017? Bestel dan de regentent beugels gratis mee.

De regentent wordt geleverd inclusief stokkenset. Het monteren van de regentent op de Babboe City bakfiets is eenvoudig. Zie de pagina Montage en Gebruikshandleidingen voor de instructiehandleiding van de regentent.

Let op: de rits kan niet volledig gesloten worden bij gebruik van de babyschaal