Regentent | Babboe City
Regentent | Babboe City

Regentent

Babboe City

De regentent voor de Babboe City beschermt je kinderen tegen regen en zonneschijn. De regentent heeft aan alle kanten ramen, waarvan er drie open geritst kunnen worden. De regentent is beschikbaar in de kleuren grijs en blauw en wordt gebruiksklaar geleverd.

De regentent is beschikbaar in het grijs en blauw en heeft aan alle zijdes ramen. De regentent wordt inclusief stokkenset geleverd.

Let op: vorstvrij bewaren, er zit geen garantie op vorstschade.

Babboe City regentent

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Informatie

De regentent is zeer gebruiksvriendelijk. De zijramen rits je eenvoudig open, zodat kinderen zelf in- en uit kunnen stappen. Ook aan de stuurkant kan het raam open zodat je, ook tijdens het fietsen, met je kleintjes kan kletsen.
De ramen kunnen half of helemaal opgerold worden vastgezet. Doordat aan alle vier de zijden van de regentent een groot raam is gemaakt hebben de kinderen, ook met regen, goed zicht op hun omgeving. ook papa of mama houdt zo goed zicht op de kinderen.

Montage

De regentent wordt geleverd inclusief stokkenset. Het monteren van de regentent op de Babboe City bakfiets is eenvoudig. Zie de pagina Montage en Gebruikshandleidingen voor de instructiehandleiding van de regentent.