Regentent

Babboe Curve

Prijs zoals geconfigureerd: 0

In het Hollandse klimaat is een regentent geen overbodige luxe. De tent beschermt je kinderen tegen regen en gure wind. Ook bij felle zon biedt de regentent bescherming. Deze accessoire is speciaal ontworpen voor de rondingen van de Babboe Curve.

Check of je de regentent beugels voor jouw bakfiets nodig hebt

Babboe Curve regentent

* Verplichte velden

Veilig betalen
Gratis verzending Gratis verzending vanaf 75€

Levertijd: 1-3 werkdagen

Regentent | Babboe Curve
Regentent | Babboe Curve
Regentent | Babboe Curve
Regentent | Babboe Curve
Regentent | Babboe Curve
Regentent | Babboe Curve

Informatie

De regentent is zeer gebruiksvriendelijk. De zijramen rits je eenvoudig open, zodat kinderen zelf in- en uit kunnen stappen.
De ramen kunnen half of helemaal opgerold worden vastgezet. Doordat aan alle vier de zijden van de regentent een groot raam is gemaakt hebben de kinderen, ook met regen, goed zicht op hun omgeving. ook papa of mama houdt zo goed zicht op de kinderen.

Let op: vorstvrij bewaren, er zit geen garantie op vorstschade.

Montage

De regentent wordt geleverd zonder bevestigingsbeugels omdat deze op nieuwe bakfietsen al aanwezig is. Heb jij een Babboe Curve van vóór april 2017 of een Babboe Curve-E van vóór mei 2017? Bestel dan de regentent beugels gratis mee.

De regentent wordt geleverd inclusief stokkenset. Het monteren van de regentent op de Babboe Curve bakfiets is eenvoudig. Zie de pagina Montage en Gebruikshandleidingen voor de instructiehandleiding van de regentent.