Bakfiets onderdelen

Met deze bakfiets onderdelen is het repareren van een Babboe een fluitje van een cent. Ben je op zoek naar een specifiek bakfiets onderdeel voor de Babboe en staat dit er niet tussen? Neem dan contact op met onze serviceafdeling.

37-40 of 40 producten

Pagina
per pagina
 1. Schwalbe buitenband 26 inch Road Cruiser KG
  Big, Big-E, City, City-E, City Mountain en 26 anderen
  Schwalbe buitenband 26 inch Road Cruiser KG
  22.95
 2. GWA display R37 6A 2000mm
  Big-E, City-E, Curve-E, Carve-E, Dog-E en 2 anderen
  GWA display R37 6A 2000mm
  71.95
 3. Babboe driepuntsgordel
  City, City-E, City Mountain, Curve, Curve-E en 13 anderen
  Babboe driepuntsgordel
  18.95
 4. Babboe houtpanelen Carve/Flow
  Carve-E, Carve Mountain, Flow-E, Flow Mountain
  Babboe houtpanelen Carve/Flow
  Vanaf 29.95

37-40 of 40 producten

Pagina
per pagina

Babboe verkoopt veel verschillende bakfiets onderdelen. We hebben alles wat je nodig hebt om jouw bakfiets te repareren of te onderhouden. Voor al onze modellen, maar ook voor bakfiets modellen van anderen hebben we geschikte bakfiets onderdelen.

Met Babboe bakfiets onderdelen is het repareren van je fiets super makkelijk. Een band verwisselen? Een nieuwe accu kopen? Of een spaak vervangen? Al deze onderdelen voor je bakfiets vind je in de Babboe webshop. Zo kun je (een deel) van het repareren van je bakfiets prima zelf thuis doen. Een deel van het succes zit ‘m in je juiste bakfiets onderdelen. Dus kijk goed in onze webshop wat je precies nodig hebt.

Het is erg belangrijk om je bakfiets regelmatig te onderhouden. Zo gaat je bakfiets langer mee en voorkom je dat je onderweg stil komt te staan. Speciaal voor dit onderhoud, verkopen we ook onderhoudssets.

Dus ben je op zoek naar bakfiets onderdelen of andere materialen voor onderhoud? Bekijk dan eens de onderdelen in onze webshop. En kun je het bakfiets onderdeel dat je zoekt niet vinden? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij kijken dan samen met jou naar een oplossing.