Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Bakfiets proefrit maken?

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om op locatie een Babboe bakfiets te testen. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen op een van onze bakfiets testdagen.

Try my Babboe

Maak een proefrit bij jou in de buurt bij een Babboe ambassadeur

Babboe Testdagen

Altijd een ruim assortiment en een feestje voor het hele gezin!

Persoonlijke afspraak

In het weekend geen tijd? Maak een afspraak in Amersfoort of ga naar JUIZZ.


Test de nummer 1 bakfiets van Nederland!


Try my Babboe bakfiets ambassadeur

Try my Babboe

Wil je graag een proefrit in de buurt maken op een Babboe bakfiets? Op Try my Babboe vind je Babboe ambassadeurs waarbij je vrijblijvend een proefrit kunt maken. Onze ambassadeurs zijn overal in Nederland te vinden!

Naar Try my Babboe >


Babboe bakfiets testdagen

Babboe testdagen

Test een bakfiets tijdens de Babboe testdag en maak een gratis proefrit op al onze verschillende bakfiets modellen. Er staat een Babboe-medewerker voor je klaar om je vragen te beantwoorden of tips en advies te geven. In Amersfoort en Noord-brabant (Wilbertoord) organiseert Babboe elke maand bakfiets testdagen. De elektrische bakfietsen kun je ook gratis testen op een testdag bij Prénatal of tijdens een testdag bij een vestiging van JUIZZ.

Bekijk de testdag agenda >


Bakfiets proefrit op afspraak

Persoonlijke afspraak

Heb je geen tijd om in het weekend naar een van onze bakfiets testdagen te komen? Er zijn zes JUIZZ testcentra verspreid over Nederland waar je dagelijks een Babboe bakfiets kan testen. Je kan ook een persoonlijke afspraak maken om op een doordeweekse dag in Amersfoort een proefrit te maken op alle verschillende Babboe bakfietsen.

Maak een afspraak in Amersfoort >

Maak een afspraak bij JUIZZ >


Alle vragen over het maken van een proefrit bij Babboe

Wil je meer weten over onze testdagen, het maken van een bakfiets proefrit op afspraak of over Try My Babboe? Bekijk alle veelgestelde vragen.

Naar veelgestelde vragen >