We kunnen snel leveren! Bakfietsen: 3-6 dagen. Accessoires/onderdelen: 1-3 dagen. Klik hier voor meer informatie over onze dienstverlening.

Bakfiets Schaderapport

72,50

Liep jouw bakfiets door derden schade op? Dan kun je een schaderapport laten opmaken door één van onze monteurs. De schade wordt opgenomen en hier wordt vervolgens een schaderapport van opgesteld dat je kunt inzetten voor een claim bij je verzekering. De kosten die een eventuele reparatie met zich meebrengen worden ook meegenomen in dit rapport.


Let op: Babboe volgt de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom voeren we voorlopig geen reparatie, onderhoud of spoedwerkzaamheden uit in Noord-Brabant en in België.
Je kunt dit wel bestellen, maar houd er rekening mee dat een afspraak later wordt ingepland dan je van ons gewend bent

Maximale aantal karakters: 255

* Verplichte velden

Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 75 Euro

Levertijd: 1-3 werkdagen Levertijd: 1-2 weken

Bakfiets Schaderapport
Bakfiets Schaderapport

Informatie

Heeft jouw bakfiets door derden schade opgelopen en heb je een schaderapport nodig voor de verzekering? Laat dit door een echte Babboe monteur doen bij jou thuis. Een Babboe monteur stelt voor jou een uitgebreide schaderapport op waarin alle kosten in staan om jouw bakfiets weer als vanouds te maken. Graag ontvangen we vooraf een goede beschrijving van de mankementen zodat de monteur in kan schatten hoeveel tijd hij voor jou nodig heeft om een schaderapport op te stellen. Hetgeen wat je vooraf betaalt zijn de voorrijkosten, arbeidsloon en het opstellen van een schaderapport.

In het bezit van een 2ehands bakfiets? Vul dan "2ehands" in bij het ordernummer.