Verantwoord snacken in de bakfiets

Verantwoord snacken in de bakfiets
City

-In samenwerking met Squiz Knijpzakjes-

Sander is de trotse vader van twee dochters, Saar van 2,5 en Milou van 7 maanden. Hij is daarnaast de trotse bezitter van een Babboe City Mountain. Samen met zijn dochters gaat hij regelmatig op pad en hij blogt over zijn avonturen.

We hebben de Babboe City Mountain nu 1,5 maand in gebruik en hebben al heel veel fietstochtjes achter de rug. Als je eenmaal een bakfiets hebt, ga je veel makkelijker een rondje fietsen en ontdek je de leukste plekjes in de buurt. Samen met mijn oudste dochter bezocht ik laatste diverse speeltuinen. En hoe harder papa fietst, hoe leuker ze het vindt! We pakken dus regelmatig een brug en viaduct. Naar boven gaat dan ook heel makkelijk dankzij de sterke middenmotor en naar beneden scheuren we met de wind door onze haren.

De kinderen vermaken zich volop in de elektrische bakfiets. En omdat de kinderen voor je neus zitten, kun je ze mooi in de gaten houden. Regelmatig valt een van mijn dochters in slaap en alles wat ze om zich heen zien gebeuren wordt benoemd. Heel leerzaam! Zo roept de oudste regelmatig ‘BUS’, ‘TREIN’ of ‘KOE’ terwijl ik deze zelf nog niet eens had gezien. Voor onderweg nemen we krentenbollen, water en fruit mee. En sinds kort hebben we de knijpzakjes van Squiz ontdekt. Super handig! Dit zijn herbruikbare knijpzakjes die je met eigen ingrediënten kunt vullen. We hebben al regelmatig de lekkerste smoothies meegenomen in de bakfiets. Het vergt wat voorbereiding, maar dan krijgen mijn dochters wél een vers én gezond tussendoortje binnen. En soms, heel soms, mag papa ook een hapje.

Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel