Zakelijk

Op deze pagina vind je alle veelgestelde vragen over de zakelijke mogelijkheden bij Babboe

Wat kan Babboe voor ondernemers betekenen?

Babboe bakfietsen zijn niet alleen erg handig voor jonge gezinnen, ook ondernemers kunnen de bakfiets inzetten. Je kunt je bakfiets inzetten als reclamedrager of gebruiken voor het vervoeren van goederen. Het is ook mogelijk om de bakfietsen om te bouwen naar een ijsbakfiets, koffie-bakfiets of een schoonmaak-bakfiets. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze sales-afdeling via sales@babboe.nl.

Heeft Babboe ook bakfietsen voor goederen?

Alle Babboe Pro modellen zijn geschikt voor het vervoeren van goederen. Zoals je van Babboe gewend bent zijn deze beschikbaar als niet elektrische variant, met elektrische ondersteuning en met een middenmotor. De ruimte in de bak varieert van 250 tot 900 liter. Zo is er voor elke gebruiker een bakfiets beschikbaar. Lees hier meer over de vrachtfietsen van Babboe Pro

Lees meer
Kan ik een factuur op de naam van mijn bedrijf aanvragen?

Ja, het is mogelijk om een factuur op de naam van je bedrijf aan te vragen. Dit kun je gewoon tijdens het bestelproces doen. Vul hier de bedrijfsnaam in en kies zonodig een ander afleveradres. De factuur staat dan op naam van het bedrijf.

Kan ik meerdere bakfietsen tegelijk bestellen?

Ja zeker. Je kunt meerdere bakfietsen in onze webshop bestellen. Heb je vragen specifieke vragen over de levering van meerdere bakfietsen? Neem dan contact op met de klantenservice van Babboe.

Levert Babboe ook bakfietsen met logo/bedrijfsnaam?

Ja, bij Babboe kun je ook een bakfiets bestellen met een bedrijfsnaam of logo erop. Voor het stickeren werken we samen met sticker leveranciers. Je kunt een bedrijfslogo op de zijkant van de bak plaatsen. Neem voor meer informatie contact op met de Babboe klantenservice.

Welke vrachtfietsen verkoopt Babboe?

In het Babboe Pro assortiment kun je kiezen uit de vrachtfietsen Pro BikePro Trike en Pro Trike XL. De Babboe pro vrachtfietsen zijn zowel elektrisch als niet elektrische verkrijgbaar.

Hoe kan ik een vrachtfiets leasen?

Bij Babboe kan je elke vrachtfiets leasen die jij wilt. Ga voor meer informatie naar bakfiets leasen.