Zijn er bakfiets showmodellen beschikbaar?

Een Babboe showmodel is een bakfiets die is gebruikt tijdens een beurs of als testfiets voor proefritten. Dat is de reden om deze fietsen tegen een aantrekkelijke prijs te verkopen. Een showmodel bakfiets kan gebruikssporen hebben, maar is technisch helemaal in orde. Vanzelfsprekend is de bakfiets door een van onze Babboe monteurs helemaal gecontroleerd en rijklaar gemaakt.

Omdat de aanwezige gebruikssporen per bakfiets verschillen, stellen we voor ieder showmodel een unieke prijs vast. Bij de aankoop van een showmodel bakfiets is het niet mogelijk gebruik te maken van andere acties en/of aanbiedingen.

Beschikbare Babboe showmodellen

Er zijn op dit moment geen Babboe showmodellen beschikbaar

Hoe werkt het?

De beschikbare bakfiets showmodellen worden up to date gehouden. Als er een bakfiets showmodel beschikbaar is, communiceren we dat enkel op deze showmodel-pagina. Wil je in aanmerking komen voor een van onze bakfiets showmodellen? Houd deze pagina dan scherp in de gaten. Weet wel: wie het eerst komt, wie het eerst fietst. Dus wees er snel bij! Op = Op!

Afhalen bakfiets showmodel of liever laten bezorgen?

Het is alleen mogelijk om de bakfiets te laten bezorgen, de bakfiets wordt op een voor jou geschikt moment thuis afgeleverd zonder extra kosten.

Voorwaarden en garantie

  • De prijs is vooraf bepaald naar aanleiding van de staat van de bakfiets
  • Bakfiets showmodellen zijn technisch in orde
  • Alle bakfiets showmodellen zijn voor verkoop volledig nagelopen
  • Voor showmodellen gelden geen afwijkende garantievoorwaarden