Babboe vacatures - Wil jij werken bij Babboe?

Babboe vacatures in Utrecht

Onderdeel uitmaken van een jong en dynamisch bedrijf. Dat is werken bij Babboe. Samen met andere jonge enthousiaste en gedreven professionals ben je dagelijks bezig het leven van jonge ouders makkelijker te maken. Onze ambitie is om voor elke ouder een passende bakfiets te ontwikkelen die de schoolrit, dagje uit met de kinderen of de boodschappen net iets leuker maken. Zowel voor de ouders als voor de kinderen. 

Babboe vacatures in Amersfoort

Babboe is centraal gelegen in het midden van het land, vlakbij de A1 en A28, in Amersfoort. Slechts 35 autominuten vanaf hartje Amsterdam en 25 autominuten vanaf Utrecht. Het adres van ons kantoor is Koedijkerweg 12A, 3816 BV Amersfoort.

 

Babboe vacatures

Wij zijn op zoek naar de volgende collega's:

Fietsenmaker Amsterdam Fietsenmaker Groningen Fietsenmaker Limburg Administratief medewerker Sales binnendienst (Zuid-europa) Customer Service Medewerker

 

Bijbaan in Amersfoort?

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Amersfoort? Kom dan werken bij Babboe! We zijn op zoek naar:

Medewerker testdagen

 
Babboe stage in Amersfoort

Over Babboe

Babboe B.V. is het initiatief van een aantal ouders die graag een goede bakfiets wilden hebben, maar de prijzen van de bestaande aanbieders te hoog vonden. Samen met een ingenieursbureau is in 2006 de Babboe Big ontwikkeld, waarbij het doel was om een kwalitatief goede en vooral handige bakfiets te ontwikkelen. In 2007 is Babboe gelanceerd in Nederland en vanaf de start was het een groot succes. Babboe BV is een serieuze speler in de bakfietsenmarkt in Nederland en ook daarbuiten. We zijn actief in België, Duitsland, Frankrijk, UK, Denemarken en Amerika. Deze landen hebben een eigen business model en een eigen concurrentie veld. Alle bestellingen worden vanuit Nederland afgehandeld. Inmiddels is Babboe BV marktleider binnen het 3-wiel bakfietssegment, heeft het een zeer goede naamsbekendheid, een grote klantengroep en een hele mooie toekomst in het verschiet.

 
Babboe vacatures in Amersfoort

Babboe is een online opererend bedrijf. Wij sourcen het merendeel van onze goederen in Azië en een deel in Europa. Allen op eigen specificatie. De kwaliteit van Babboe wordt gegarandeerd door optimale specificaties van onze fietsen en accessoires, bepaald door ons team van (externe) ingenieurs. En door een continue proces van kwaliteitscontroles op de ingekochte goederen, welke in eigen beheer door (externe) instanties worden uitgevoerd. De after sales service van Babboe is uniek.

 
Babboe vacatures

Babboe verkoopt niet alleen een bakfiets met een goede kwaliteit en scherpe prijs maar ook emotie; het gevoel van je kind(eren) veilig en gezellig vervoeren. De bij deze belofte behorende kracht van Babboe is de hoge kwaliteit en service.  Babboe is de enige online fietsaanbieder met eigen landelijk opererende fietsenmakers die bij de klanten aan huis vanuit onze eigen bussen servicewerkzaamheden verrichten. Deze klantenservice wordt aangestuurd vanuit ons service centrum in Amersfoort. Opslag en transport in Nederland wordt verzorgd door een externe partner, welke ook vanuit Amersfoort wordt aangestuurd.