Navigeren

Wil jij werken bij Babboe?

Werken in Amersfoort

Onderdeel uitmaken van een jong en dynamisch bedrijf. Dat is werken bij Babboe. Samen met andere jonge enthousiaste en gedreven professionals ben je dagelijks bezig het leven van jonge ouders makkelijker te maken. Onze ambitie is om voor elke ouder een passende bakfiets te ontwikkelen die de schoolrit, dagje uit met de kinderen of de boodschappen net iets leuker maken. Zowel voor de ouders als voor de kinderen. 

Werken in Amersfoort

Babboe is centraal gelegen in het midden van het land, vlakbij de A1 en A28, in Amersfoort. Slechts 35 autominuten vanaf hartje Amsterdam en 25 autominuten vanaf Utrecht. Het adres van ons kantoor is Koedijkerweg 12A, 3816 BV Amersfoort.

 

Vacatures

Wij zijn op zoek naar de volgende collega's:

Fietsmonteur Amsterdam Fietsmonteur Groningen Fietsmonteur Limburg Customer Service Medewerker Customer Service Medewerker (parttime) Webmaster Administratief medewerker sales binnendienst Logistiek Medewerker Administratief medewerker Sales (Noord-europa) Administratief medewerker Sales (Zuid-europa) Bijbaan: medewerker testdagen

 

Stage lopen in Amersfoort?

Studeer je nog? Kom dan stage lopen bij Babboe! We zijn op zoek naar:

Stagiair Online Marketing

 

Open sollicitatie

Babboe zoekt altijd naar goede mensen. Geen passende vacature gevonden?  Stuur dan een open sollicitatie. Leg duidelijk uit wat je kunt en wat je wilt en wie weet hebben we ook een plekje voor jou.

Je kunt je motivatie en CV mailen naar info@babboe.nl.

Stage in Amersfoort

Over Babboe

Babboe B.V. is het initiatief van een aantal ouders die graag een goede bakfiets wilden hebben, maar de prijzen van de bestaande aanbieders te hoog vonden. Samen met een ingenieursbureau is in 2006 de Babboe Big ontwikkeld, waarbij het doel was om een kwalitatief goede en vooral handige bakfiets te ontwikkelen. In 2007 is Babboe gelanceerd in Nederland en vanaf de start was het een groot succes. Babboe BV is een serieuze speler in de bakfietsenmarkt in Nederland en ook daarbuiten. We zijn actief in België, Duitsland, Frankrijk, UK, Denemarken en Amerika. Deze landen hebben een eigen business model en een eigen concurrentie veld. Alle bestellingen worden vanuit Nederland afgehandeld. Inmiddels is Babboe BV marktleider binnen het 3-wiel bakfietssegment, heeft het een zeer goede naamsbekendheid, een grote klantengroep en een hele mooie toekomst in het verschiet.

 
Vacature in Amersfoort

Babboe is een online opererend bedrijf. Wij sourcen het merendeel van onze goederen in Azië en een deel in Europa. Allen op eigen specificatie. De kwaliteit van Babboe wordt gegarandeerd door optimale specificaties van onze fietsen en accessoires, bepaald door ons team van (externe) ingenieurs. En door een continue proces van kwaliteitscontroles op de ingekochte goederen, welke in eigen beheer door (externe) instanties worden uitgevoerd. De after sales service van Babboe is uniek.

 
Werken in Amersfoort

Babboe verkoopt niet alleen een bakfiets met een goede kwaliteit en scherpe prijs maar ook emotie; het gevoel van je kind(eren) veilig en gezellig vervoeren. De bij deze belofte behorende kracht van Babboe is de hoge kwaliteit en service.  Babboe is de enige online fietsaanbieder met eigen landelijk opererende servicemonteurs die bij de klanten aan huis vanuit onze eigen bussen servicewerkzaamheden verrichten. Deze klantenservice wordt aangestuurd vanuit ons service centrum in Amersfoort. Opslag en transport in Nederland wordt verzorgd door een externe partner, welke ook vanuit Amersfoort wordt aangestuurd.