Zonbescherming

Hieronder vind je alle accessoires die je kindjes in de bakfiets en de bakfiets zelf beschermen tegen felle zon. Deze zijn op maat gemaakt voor ieder bakfiets model en geven optimale bescherming.

2 producten

per pagina
 1. Babboe zonnedak
  City, City-E, City Mountain
  • Bescherming tegen de zon
  • Gemonteerd op de tentstokken van de regentent
  • Makkelijk te monteren en er weer af te halen
  Babboe zonnedak
  55.-
 2. Babboe tentstokken
  City, City-E, City Mountain
  Babboe tentstokken
  Vanaf 7.-

2 producten

per pagina

Het is heerlijk om met de kinderen op stap te zijn in de lente of zomer. Of het nu gaat om een ​​uitstapje of naar school en kinderopvang, je rijdt met de kinderen in de bakfiets en geniet van de zon en warmte. Het Babboe zonnedakje beschermt kinderen en spullen tegen direct zonlicht. Voor bijna alle Babboe modellen is er een praktisch zonnedakje.

Babboe zonnedakje

Het zonnedakje voor de Babboe Big is verkrijgbaar in het rood, het zonnedakje voor de Babboe City is verkrijgbaar in donkerblauw. Voor de Babboe Curve is een hemelsblauwe zonnedakje leverbaar. Bij het kopen van een zonnedakje maakt het niet uit of het een niet-elektrische, elektrische of 'mountain' bakfiets is.

Makkelijk te bevestigen

Het zonnedakje is eenvoudig te monteren op het frame van de regentent. Mocht je geen regentent hebben, dan kun je de bijbehorende tentstokken apart bestellen in de Babboe webshop. Het zonnedakje wordt over de tentstokken gespannen en vervolgens met behulp van de elastiekjes vastgemaakt. De tentstokken worden meegeleverd bij de regentent, voor het zonnedakje zijn deze apart verkrijgbaar (als je geen regentent hebt).