Niet elektrische bakfietsen

Hier vind je alle niet elektrische bakfietsen van Babboe. Ben je van plan om dagelijks korte afstanden te fietsen dan zijn deze modellen een uitstekende keuze.

De Babboe bakfietsen zijn niet bestelbaar
Klik hier voor meer info >

Hulp nodig?

Gebruik de bakfiets keuzehulp en bekijk de beste bakfiets die bij jou past.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Niet elektrische bakfietsen voor het dagelijkse gebruik

Niet elektrische bakfietsen zijn ideaal om in het dagelijkse leven. Je fietst snel naar de kinderopvang of naar school, je doet er boodschappen mee of brengt je hond naar een mooi wandelgebied. Je kunt met een niet elektrische bakfiets fantastische fietstochten maken. Natuurlijk is het aantal kinderen dat je wilt meenemen een belangrijke factor als je de keuze tussen een niet elektrische bakfiets en een elektrische bakfiets nog moet maken. Het is altijd fijn als je een proefrit met je kids kunt maken, zodat je kunt ervaren welk model voor jullie het beste is.

Voordelen van niet elektrische bakfietsen

Een niet elektrische bakfiets van Babboe is heel milieuvriendelijk en kan in veel gevallen zelfs een (tweede) auto vervangen. Ook is fietsen zonder motor natuurlijk super voor je conditie. Iedere rit met je kids naar een speeldate of een hobby en je hebt al weer iets voor je gezondheid gedaan. Uiteindelijk zijn niet elektrische bakfietsen meestal goedkoper dan bakfietsen met trapondersteuning.