Navigeren

Bakfietsen in Amersfoort

Babboe Bakfiets Amersfoort

In Amersfoort zie je steeds meer bakfietsen rijden. Niet zo gek misschien, gezien het de plek is waar het hoofdkantoor van Babboe bakfiets zit. De smalle straatjes in de binnenstad, maar ook de buitenwijken van deze mooie stad lenen zich uitstekend voor een ritje op de bakfiets. En wat dacht je van een ritje naar Dierenpark Amersfoort met je bakfiets. Bekijk alle Babboe bakfietsen in onze webshop door op onderstaande button te klikken.

Direct naar de webshop >

Bakfiets kopen in Amersfoort

Bij Babboe verkopen we onze bakfietsen in online in de webshop, we leveren de bakfiets wel direct bij jou in Amersfoort. Zo kunnen we een goede prijs en kwaliteit houden. Welke Babboe bakfiets past het beste bij jou en je gezin?

Babboe Big

Babboe Big bakfiets - AmersfoortDe Babboe Big is een robuuste, stevige driewielbakfiets waar je tot 4 kindjes in kwijt kunt. De handige opklapbare bankjes maken het mogelijk om naast je kindjes ook nog boodschappen of andere spullen te plaatsen. De Babboe Big is in een variant met 3 en 7 versnellingen verkrijgbaar en je kunt hem ook bestellen met elektrische trapondersteuning. Ideaal in een stad zoals Utrecht, want lange afstanden of tunneltjes zijn dan geen probleem meer, zelfs niet met 4 kinderen in de bak. Elektrische ondersteuning op je bakfiets biedt ook de mogelijkheid voor bijvoorbeeld grootouders om er op uit te gaan met de kleinkinderen.

Babboe Curve

Babboe Curve bakfiets - AmersfoortNaast de Babboe Big willen we je ook graag kennis laten maken met de Babboe Curve, onze nieuwste driewielbakfiets. Deze bakfiets heeft een uniek design met fraaie ronde vormen en doorontwikkelde trommelremmen. Het antraciet grijze frame combineert prachtig met de houten bak. Ook de Babboe Curve is verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning.

Babboe City

Babboe City bakfiets - AmersfoortOm onze vloot compleet te maken hebben we natuurlijk ook een tweewielbakfiets. De Babboe City werd in 2010 geïntroduceerd en is nu een van onze bestsellers. De speciaal ontworpen bak heeft net als de Babboe Curve zachte ronde vormen en is ideaal voor twee kindjes en wat boodschappen. De Babboe City is door zijn mooie vormgeving en twee wielen een fijne bakfiets om je in het stadsverkeer mee te begeven. Hoewel je met de Babboe City al lekker snel en wendbaar bent, is ook deze bakfiets natuurlijk met elektrische trapondersteuning verkrijgbaar.

Bakfiets bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit onze bakfietsen? Bekijk dan hieronder onze actuele bakfiets aanbiedingen. Kiest u voor de Babboe Big, de Babboe Curve, de Babboe City of een van onze elektrische bakfietsen? Al onze bakfietsen zijn eenvoudig online te bestellen en kunnen afgemonteerd aan huis geleverd worden of als montagepakket worden opgehaald bij onze loods in Amersfoort.

Naar de webshop >