Regenbescherming voor de bakfiets

Fietsen door weer en wind: dat kan gewoon met de Babboe bakfiets. Met behulp van de handige Babboe regentent houd je je kinderen namelijk gewoon droog. De huif is er in meerdere kleuren en is eenvoudig te monteren.

Bestel direct een regentent >

Regentent: door weer en wind

Bakfiets regenhoes Babboe Curve

De regenhuif is beschikbaar voor de Babboe Big, City en Curve. De huif beschermt je kinderen trouwens niet alleen tegen de regen, maar ook tegen harde wind. Met behulp van de regentent zitten je kinderen er dus altijd warm en droog bij. Met die wetenschap kun je dus ook met slecht weer gewoon op pad met de bakfiets! De regentent wordt overigens gebruiksklaar geleverd en is eenvoudig met de tentstokken in de hoekstukken op de Babboe bakfiets te monteren. Hulp nodig bij het monteren van de regentent? Bekijk de instructies voor montage.

 

Meer regen accessoires

Bakfiets afdekhoes Babboe CurveDe regentent is de ideale manier om je kinderen tijdens een fietstocht te beschermen tegen slecht weer. Maar ook de bakfiets zelf kan wel wat bescherming gebruiken. Zeker als de fiets vaak buiten staat, is het slim deze af te dekken met een bakfietshoes of een afdekhoes voor de bak (zoals te zien is op de foto). De afdekhoes is trouwens ook hartstikke handig om goederen of andere spullen droog te vervoeren. Toch liever een regenhuif? Bestel deze dan voor jouw bakfiets door op onderstaande bestel-knop te klikken.

Bestel jouw regentent >