Baby's en peuters in de bakfiets

Er zijn inmiddels verschillende opties beschikbaar om je baby's en peuters veilig mee te nemen in de bakfiets. Met een Babboe bakfiets hoef je geen 8/9 maanden meer te wachten voor je kunt fietsen met je kleintje. Graag zetten we de mogelijkheden voor je uiteen. Zo weet je altijd wat de beste manier is om jouw kleintje(s) mee te nemen in de bakfiets. Weet je al of je een babyschaal, peuterschaal of Maxi-Cosi-drager nodig hebt? Bestel deze dan in de webshop door op onderstaande knop te klikken.

Direct naar de webshop >

Babyschaal in de bakfiets

Babyschaal in de bakfietsDe babyschaal van Babboe past in iedere type bakfiets. Babboe verkoopt deze babyschaal inclusief montage set, gordels en comfort-sluiting. Met behulp van de babyschaal kun je je baby al vanaf 3 maanden veilig meenemen in de bakfiets. Tot de vierde of vijfde maand raden we aan een hoofdverkleiner en/of lichaamsverkleiner te gebruiken ter ondersteuning van de baby. Naast de babyschaal kan een tweede babyschaal geplaatst worden of een tweede kindje zitten. Je verliest dus amper ruimte in de bakfiets.

 

De Maxi-Cosi mee in de bakfiets

Maxi-Cosi drager Babboe bakfietsIn de Babboe Curve, City en Mini is het ook mogelijk om gebruik te maken van een Maxi-Cosi drager. Dankzij de ronde bak is er in deze bakfiets meer dan genoeg plaats voor deze praktische drager. Als de Maxi-Cosi drager geplaatst is, is er namelijk nog plaats voor twee kinderen. Let wel: de Maxi-Cosi drager is niet geschikt voor de Babboe Big.

In de Babboe Big geven we de voorkeur aan het plaatsen van de babyschaal omdat er geen Maxi-Cosi drager geplaatst kan worden vanwege de rechte vorm van de bak.

 

Overgang naar peuterstoel

Peuterstoel Babboe bakfietsenZodra je kleintje zelfstandig kan zitten, kun je overstappen naar de peuterstoel van Babboe. Dit is een comfortabele stoel die geschikt is voor kinderen vanaf 8 maanden. Vaak kunnen de kinderen de peuterstoel tot 18 maanden gebruiken. De stoel is gemaakt van onderhoudsvrij materiaal dat waterafstotend en schokabsorberend is. De peuterstoel past trouwens in iedere bakfiets, maar ook in fietskarren. En is het koud buiten? Dan is er speciaal voor deze peuterschaal nog een warm dekentje beschikbaar.

 

Kinderen mee in de bakfiets

Zoals je ziet, zijn er voldoende mogelijkheden om je kinderen al vanaf jonge leeftijd veilig mee te nemen in een Babboe bakfiets. Bestel alles in de webshop door op onderstaande button te klikken. Wil je meer informatie over het monteren van de peuter- of babyschaal, bekijk dan de instructies.

Naar de webshop >