Navigeren

Babboe bakfiets showmodellen

Een Babboe showmodel is een bakfiets die al wat heeft mee gemaakt. Het kan zijn dat een bakfiets transportschade opliep of gebruikt is voor proefritten. Hierdoor kan de fiets niet als nieuw worden verkocht. De bakfiets kan dus wat gebruikssporen hebben, maar is technisch wel altijd helemaal in orde.

Omdat de aanwezige gebruikssporen per fiets verschillen, stellen we voor ieder showmodel een unieke prijs vast. Bij de aankoop van een showmodel is het niet mogelijk gebruik te maken van andere acties of aanbiedingen.

Beschikbare bakfietsen

Momenteel hebben we geen showmodellen beschikbaar.

ModelEigenschappenPrijs vanPrijs voor
 

 

   

Hoe het werkt

De beschikbare voorraad wordt altijd up to date gehouden. Als er een showmodel beschikbaar is, communiceren we dat enkel op deze webpagina. Wil je in aanmerking komen voor een van onze showmodellen? Houd deze pagina dan scherp in de gaten!

Jouw showmodel ophalen

Een babboe showmodel kan alleen opgehaald worden op ons kantoor in Amersfoort. Neem hiervoor contact op met de Babboe Klantenservice. Het is ook mogelijk een showmodel op te halen tijdens één van onze proefritdagen. Weet wel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus wees er snel bij!

Voorwaarden en garantie

Wanneer je kiest voor het afnemen van een showmodel, gelden er een aantal voorwaarden. Ook de garantie wijkt af in vergelijking tot een nieuwe Babboe bakfiets. Lees meer over de garantievoorwaarden van de showmodellen.