Navigeren

Snelle levering! Bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe bakfiets showmodellen

Een Babboe showmodel is een bakfiets die is gebruikt tijdens een beurs of als testfiets voor proefritten. Dat is de reden om deze fietsen tegen een aantrekkelijke prijs te verkopen. Een showmodel bakfiets kan gebruikssporen hebben, maar is technisch helemaal in orde. Vanzelfsprekend is de bakfiets door een van onze Babboe monteurs helemaal gecontroleerd en rijklaar gemaakt.

Omdat de aanwezige gebruikssporen per bakfiets verschillen, stellen we voor ieder showmodel een unieke prijs vast. Bij de aankoop van een showmodel bakfiets is het niet mogelijk gebruik te maken van andere acties en/of aanbiedingen

Beschikbare Babboe showmodellen

Type bakfiets Aantal Prijs Opmerkingen
Babboe Trike 1 €1199,- Trommelrem / schijfrem, 7 speed
Babboe Trike-E 1 €1699,- QWIC systeem
Babboe Trike-E 1 €1799,- Trommelrem / schijfrem, 2,8km
Babboe Trike-E 1 €1799,- Trommelrem / schijfrem, 0,3km, nieuwe verlichting
Babboe Trike-E 1 €1799,- Trommelrem / schijfrem, 5,7km, nieuwe verlichting

Hoe het werkt

De beschikbare bakfiets showmodellen worden up to date gehouden. Wil je in aanmerking komen voor een van onze bakfiets showmodellen? Houd deze pagina dan scherp in de gaten. Weet wel: wie het eerst komt, wie het eerst fietst. Dus wees er snel bij! Op = Op!

Interesse?

Neem contact op met de Babboe Klantenservice om een Babboe showmodel te bestellen. In verband met het coronavirus worden Babboe showmodellen nu GRATIS thuisbezorgd. Bij aflevering kun je de fiets bekijken en eventueel er voor kiezen om toch van de koop af te zien. Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug, je betaalt alleen de transportkosten à € 50,-

Voorwaarden en garantie

  • De prijs is vooraf bepaald naar aanleiding van de staat van de bakfiets
  • Bakfiets showmodellen zijn technisch in orde
  • Alle bakfiets showmodellen zijn voor verkoop volledig nagelopen
  • De garantievoorwaarden van een Babboe showmodel wijken af in vergelijking tot een nieuwe Babboe bakfiets (50% van de standaard garantievoorwaarden).