Navigeren

Babboe bakfiets showmodellen

Een Babboe showmodel is een goedkope bakfiets die al wat heeft mee gemaakt. Het kan zijn dat een showmodel bakfiets transportschade opliep of gebruikt is voor proefritten. Hierdoor kan de bakfiets niet als nieuwe bakfiets worden verkocht. Een showmodel bakfiets kan gebruikssporen hebben, maar is technisch helemaal in orde.

Omdat de aanwezige gebruikssporen per bakfiets verschillen, stellen we voor ieder showmodel een unieke prijs vast. Bij de aankoop van een showmodel bakfiets is het niet mogelijk gebruik te maken van andere acties en/of aanbiedingen

Beschikbare showmodellen

Je kan al onze beschikbare showmodellen zien op de babboe showmodellen middag op 31-01-2020 van 14:00 - 15:30.

Meer informatie

Hoe het werkt

De beschikbare bakfiets showmodellen worden up to date gehouden. Als er een bakfiets showmodel beschikbaar is, communiceren we dat enkel op deze showmodel-pagina. Wil je in aanmerking komen voor een van onze bakfiets showmodellen? Houd deze pagina dan scherp in de gaten. Weet wel: wie het eerst komt, wie het eerst fietst. Dus wees er snel bij! Op = Op!

Afhalen bakfiets showmodel

Een Babboe showmodel kan alleen opgehaald worden op ons hoofdkantoor in Amersfoort. Neem hiervoor contact op met de Babboe Klantenservice.

Liever laten bezorgen?

Je bakfiets showmodel liever laten bezorgen? Dat kan ook! Voor € 55,- wordt de bakfiets op een voor jou geschikt moment thuis afgeleverd.

Voorwaarden en garantie

  • De prijs is vooraf bepaald naar aanleiding van de staat van de bakfiets
  • Bakfiets showmodellen zijn technisch in orde
  • Alle bakfiets showmodellen zijn voor verkoop volledig nagelopen
  • De garantievoorwaarden van een Babboe showmodel wijken af in vergelijking tot een nieuwe Babboe bakfiets (50% van de standaard garantievoorwaarden).