Navigeren

Babboe bakfiets showmodellen

Een Babboe showmodel is een bakfiets die al wat heeft mee gemaakt. Het kan zijn dat een bakfiets transportschade opliep of gebruikt is voor proefritten. Hierdoor kan de fiets niet als nieuw worden verkocht. De bakfiets kan dus wat gebruikssporen hebben, maar is technisch wel altijd helemaal in orde.

Omdat de aanwezige gebruikssporen per fiets verschillen, stellen we voor ieder showmodel een unieke prijs vast. Bij de aankoop van een showmodel is het niet mogelijk gebruik te maken van andere acties of aanbiedingen.

Beschikbare bakfiets showmodellen

Momenteel zijn er geen showmodellen beschikbaar.

Hoe het werkt

De beschikbare bakfiets showmodellen worden up to date gehouden. Als er een bakfiets showmodel beschikbaar is, communiceren we dat enkel op deze pagina. Wil je in aanmerking komen voor een van onze bakfiets showmodellen? Houd deze pagina dan scherp in de gaten!

Afhalen bakfiets showmodel

Een babboe showmodel kan alleen opgehaald worden op ons kantoor in Amersfoort. Neem hiervoor contact op met de Babboe Klantenservice. Het is ook mogelijk een showmodel op te halen tijdens één van onze proefritdagen in Amersfoort. Weet wel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus wees er snel bij!

Voorwaarden en garantie

  • De prijs is vooraf bepaald naar aanleiding van de staat van de bakfiets
  • Showmodellen zijn technisch in orde
  • Bij alle bakfiets showmodellen is een controlebeurt uitgevoerd
  • De garantievoorwaarden van een Babboe showmodel wijken af in vergelijking tot een nieuwe Babboe bakfiets.