Navigeren

Babboe bakfiets showmodellen

Een Babboe showmodel is een goedkope bakfiets die al wat heeft mee gemaakt. Het kan zijn dat een showmodel bakfiets transportschade opliep of gebruikt is voor proefritten. Hierdoor kan de bakfiets niet als nieuwe bakfiets worden verkocht. Een showmodel bakfiets kan gebruikssporen hebben, maar is technisch helemaal in orde.

Omdat de aanwezige gebruikssporen per bakfiets verschillen, stellen we voor ieder showmodel een unieke prijs vast. Bij de aankoop van een showmodel bakfiets is het niet mogelijk gebruik te maken van andere acties en/of aanbiedingen

Beschikbare bakfiets showmodellen

Aantal Model Prijs
1x Babboe City-E
Weinig km / kleine beschadigingen
2299
1849
1x Curve Mountain
Kleine beschadigingen
3599
2999
1x City Mountain
Kleine beschadigingen
3399
2749
1x Big 3-speed
Showmodel
1289
849

Hoe het werkt

De beschikbare bakfiets showmodellen worden up to date gehouden. Als er een bakfiets showmodel beschikbaar is, communiceren we dat enkel op deze pagina. Wil je in aanmerking komen voor een van onze bakfiets showmodellen? Houd deze pagina dan scherp in de gaten!

Afhalen bakfiets showmodel

Een babboe showmodel kan alleen opgehaald worden op ons hoofdkantoor in Amersfoort. Neem hiervoor contact op met de Babboe Klantenservice. Het is ook mogelijk een bakfiets showmodel op te halen tijdens één van onze testdagen in Amersfoort. Weet wel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus wees er snel bij!

Voorwaarden en garantie

  • De prijs is vooraf bepaald naar aanleiding van de staat van de bakfiets
  • Showmodellen zijn technisch in orde
  • Bij alle bakfiets showmodellen is een controlebeurt uitgevoerd
  • De garantievoorwaarden van een Babboe showmodel wijken af in vergelijking tot een nieuwe Babboe bakfiets.