Tweedehands bakfiets

Een bakfiets koop je niet vanuit een impuls. Je oriënteert je en vergelijkt de mogelijkheden op zoek naar de beste deal. Vaak passeert dan ook een tweedehands bakfiets de revue. Op termijn ben je niet voordeliger uit met een 2e hands bakfiets. De bakfietsen van Babboe zijn kwalitatief hoogwaardig. Ze zijn door ouders in de markt gebracht om betaalbare bakfietsen mogelijk te maken, zonder een afbreuk te doen aan de kwaliteit. Een nieuwe Babboe kost dus evenveel als een tweedehands bakfiets van een ander merk.

Naar de bakfiets acties >

Scherpe deal door wisselende acties

Bij Babboe bakfietsen heb je, door de samenwerking met verschillende partners, altijd een scherpe prijs. Kijk op onze actiepagina welke kortingsacties op dit moment gelden. Je betaalt iets meer dan voor een tweedehands bakfiets van Babboe op Marktplaats, maar dan heb je wel een splinternieuwe bakfiets met 5 jaar garantie! Neem de Babboe Big, deze is al vanaf €1299 beschikbaar!

Kosten bakfietsen tweedehands

Nog niet overtuigd? Bekijk dan onderstaand rekenvoorbeeld. Stel dat je een nieuwe Babboe Big bakfiets voor €1299 hebt gekocht. Nadat je kinderen te groot zijn geworden voor de bakfiets verkoop je de bakfiets via een van de diverse tweedehands websites. Naar schatting krijg je er, na vier jaar gebruik, nog zo'n €500 euro voor. Als je dit van de nieuwe prijs aftrekt, blijft er €799 over. Dit betekent dat je grofweg €150 per jaar kwijt bent aan je bakfiets. 

Voordelen nieuwe Babboe bakfiets versus tweedehands bakfiets

  • Babboe bakfietsen zijn nieuw net zo duur als een bakfietsen tweedehands van een ander merk
  • De Babboe bakfiets is na 4 jaar prima te verkopen via een tweedehands aanbieder
  • Bij de aanschaf van een nieuwe Babboe bakfiets krijg je 5 jaar garantie
  • Door onze bakfietsservice aan huis gaat je nieuwe bakfiets langer mee
  • Je weet zeker dat er niks raars met je fiets is gebeurd en je hebt altijd de laatste versie van de materialen

Bekijk het aanbod

Heb je inmiddels interesse gekregen in een nieuwe Babboe bakfiets?. Laat je verrassen door de scherpe prijzen van onze kwalitatief hoogstaande bakfietsen! 

Naar alle bakfietsen >