Navigeren

Tweedehands bakfiets

Een bakfiets koop je niet vanuit een impulsie. Je oriënteert je en vergelijkt de mogelijkheden. Je zet je wensen voor jouw bakfiets op een rij en gaat concreet op zoek. Een bakfiets is niet per sé goedkoop. Je gaat dus op zoek naar de beste deal. Vaak passeert dan ook een tweedehands bakfiets de revue. De vraag is of je op termijn voordeliger uit bent met een tweedehands bakfiets.

Direct naar de actiepagina >

Scherpe deal

Bij Babboe bakfietsen heb je, door de samenwerking met verschillende partners, altijd een scherpe deal. Bij Babboe krijg je een bakfiets van kwaliteit die betaalbaar en degelijk is. Je betaalt iets meer dan op Marktplaats, maar dan heb je wel een splinternieuwe Babboe bakfiets met 5 jaar garantie! Neem de Babboe Big, deze is al vanaf €899,- beschikbaar! Kijk ook eens of er een leuke bakfiets tussen de showmodellen staat.

Kosten bakfiets tweedehands

Nog niet overtuigd? Bekijk dan onderstaand rekenvoorbeeld. Stel dat je, nadat je kinderen te groot zijn geworden, de bakfiets verkoopt. Vaak kun je deze tegen een goed bedrag via diverse tweedehands websites verkopen. Naar schatting krijg je er, na vier jaar gebruik, nog zo'n 450 euro voor. Als je dit van de nieuweprijs (€899,-) aftrekt, blijft er 449 euro over. Dit betekent dat je grofweg 100 euro per jaar kwijt bent aan je bakfiets. 

Bakfiets: gebruikt versus nieuw

  • Het prijsverschil tussen nieuw en tweedehands is kleiner dan het lijkt
  • De bakfiets is na 4 jaar prima te verkopen via een tweedehands aanbieder
  • Zelf heb je geen garantie op de aankoop van een 2e hands exemplaar
  • Bij de aanschaf van een nieuwe Babboe bakfiets krijg je 5 jaar garantie
  • Babboe verkoopt soms ook showmodellen, deze zijn nóg voordeliger

Bekijk het aanbod

Heb je inmiddels interesse gekregen in een nieuwe Babboe bakfiets? Kijk dan rustig rond op onze actiepagina of bekijk de webshop voor het complete aanbod. Laat je verrassen door de scherpe prijzen van onze kwalitatief hoogstaande bakfietsen! 

 

Naar de actiepagina >