Tweedehands bakfiets

Een bakfiets koop je niet vanuit een impuls. Je oriënteert je en vergelijkt de mogelijkheden op zoek naar de beste deal. Vaak passeert dan ook een tweedehands bakfiets de revue. Op termijn ben je niet voordeliger uit met een 2e hands bakfiets. De bakfietsen van Babboe zijn kwalitatief hoogwaardig. Ze zijn door ouders in de markt gebracht om betaalbare bakfietsen mogelijk te maken, zonder een afbreuk te doen aan de kwaliteit. 

Voordelen nieuwe Babboe bakfiets versus tweedehands bakfiets

  • Door onze bakfietsservice aan huis gaat je nieuwe bakfiets langer mee
  • Bij de aanschaf van een nieuwe Babboe bakfiets krijg je 5 jaar garantie
  • De bakfiets heeft de originele en nieuwste onderdelen en materialen

Kosten bakfietsen tweedehands

Nog niet overtuigd? Bekijk dan onderstaand rekenvoorbeeld. Stel dat je een nieuwe Babboe Big bakfiets voor €1499 hebt gekocht. Nadat je kinderen te groot zijn geworden voor de bakfiets verkoop je de bakfiets via een van de diverse tweedehands websites. Naar schatting krijg je er, na vier jaar gebruik, nog zo'n €600 euro voor. Als je dit van de nieuwe prijs aftrekt, blijft er €899 over. Dit betekent dat je grofweg €212 per jaar kwijt bent aan je bakfiets.

Een ander rekenvoorbeeld: Kies je ervoor om een Babboe Big bakfiets via de betaalmethode “gespreid betalen” in onze webwinkel af te rekenen, ben je slechts €48 per maand kwijt voor een nieuwe bakfiets. Je bent dan na 36 maanden eigenaar van je nieuwe bakfiets. 

Het is bij Babboe ook mogelijk om bakfietsen te leasen. Voor de Babboe Big betaal je bijvoorbeeld €82 per maand. Kijk voor meer informatie op de lease pagina. Dan hebben wij het nog geen eens over onze leuke acties gehad. Kijk op onze actiepagina welke kortingsacties op dit moment gelden.