Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Fietsplan

Hoe bestel ik een bakfiets met het Fietsplan?

 

Hoe werkt het?

Veel bedrijven en werkgevers in Nederland maken gebruik van een bedrijfsfietsplan voor hun werknemers. Dit om woon- werkverkeer met de fiets te stimuleren. Via een bedrijfsfietsplan kun je de Babboe bakfiets via je werkgever met belastingvoordeel kopen.
Informeer bij je werkgever of deze gebruik maakt van een fietsplan en welk fietsplan dit is. Je werkgever kan het fietsplan zelf uitvoeren, of hiervoor een instantie gebruiken die het administratieve proces uit handen neemt.

Optie 1: Je betaalt de Babboe bakfiets zelf en dient de factuur in bij je werkgever.


Je bestelt en betaalt de Babboe bakfiets via onze website zodat wij jouw bestelling in behandeling kunnen nemen. Je krijgt per email een bevestiging van je bestelling. In deze email staat een link waarmee je zelf de factuur kunt downloaden. Deze kun je indienen bij uw werkgever ten behoeve van je fietsplan. Nadat Babboe het factuurbedrag per bank heeft ontvangen wordt je bestelling in behandeling genomen en krijg je per email bericht over de levering van je bakfiets. Als de digitale factuur niet voldoende is, kan je via de Babboe klantenservice een factuur per post opvragen.

Optie 2: Je bestelt de Babboe bakfiets via onze website en laat je werkgever de factuur direct aan Babboe betalen.


Je kan de Babboe bakfiets via onze website bestellen. Het is van belang dat je bij de factuurgegevens de naam en gegevens van je werkgever invult. Je plaatst de bestelling en krijgt per email een bevestiging van Babboe. In deze email staat een link waarmee je zelf de factuur kunt downloaden. Als je dit hebt gedaan kun je deze factuur vervolgens indienen bij je werkgever. Als de digitale factuur niet voldoende is, kun je via Babboe klantenservice een factuur per post opvragen. Nadat Babboe het factuurbedrag per bank heeft ontvangen, wordt je bestelling in behandeling genomen en krijg je per email bericht over de levering van je bakfiets.

Let op: wij nemen je bestelling pas in behandeling zodra wij het geld hebben ontvangen. Het is dus niet mogelijk om de bakfiets vooruit te leveren.

Lees hieronder verder om het proces via Nationale Fiets Projecten (NFP), Bedrijfsfietsen Nederland (BFN) of andere georganiseerde fietsplannen te bekijken. Overigens vind je meer uitgebreide fietsplan informatie bij klantenservice.

Nationale Fiets Projecten (NFP)

NFP is een bedrijfsfietsplan organisatie die werkgevers ondersteunt in de uitvoering van hun fietsplan. Nationale Fiets Projecten bestaat sinds de introductie van de fiscaal aantrekkelijke 'fiets van de zaak' in 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van merkonafhankelijke fietsplannen.

Maakt jouw werkgever gebruik van NFP? Lees dan de instructie nauwkeurig op onze website.

Bedrijfsfietsen Nederland (BFN)

Bedrijfsfietsen Nederland is gespecialiseerd in het organiseren en implementeren van bedrijfsfietsplannen. BFN biedt particuliere, overheids- en overige instellingen de mogelijkheid om zonder al te veel rompslomp een op maat gesneden én fiscaal aantrekkelijk fietsplan te starten..

Maakt jouw werkgever gebruik van BFN? Lees dan de instructie nauwkeurig op onze website.

Overige fietsplannen

Babboe werkt samen met de grootste fietsplan organisaties in Nederland. Maakt jouw werkgever gebruik van een fietsplan organisatie anders dan NFP of BFN (bijv. ABC of anderszins), dan kun je bij de procedures kijken of je bij Babboe de mogelijkheid hebt om je fietsplan te gebruiken. Dit proces is toepasbaar op alle fietsplannen waarbij een aparte organisatie de afhandeling van het fietsplan regelt.

Maakt jouw werkgever gebruik van een van de overige fietsplannen? Lees dan de instructie nauwkeurig op onze website