Welke bakfiets past bij jou?

Welke bakfiets past het beste bij jou en je gezin? Hoeveel kinderen gaan er in de bakfiets, neem je de hond mee of ga je toch voor het vervoer van goederen. Wat voor type wordt het: een twee- of driewieler, de elektrische of de niet-elektrische variant. Kortom: welke bakfiets is de beste? We zetten graag de mogelijkheden voor je uiteen! Want, voor iedere situatie is er een passende Babboe bakfiets.

Direct naar de webshop >


Wel of geen elektrische bakfiets?

Wel of geen elektrische Babboe bakfietsBen je van plan om langere afstanden te gaan fietsen? Of heb je altijd vier kindjes in de bak? Dan is een beetje hulp wel fijn. Met elektrische trapondersteuning heb je zelfs met een volle bak altijd de wind in de rug. Iedere Babboe Bakfiets is inmiddels verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning. Lees meer over de elektrische bakfietsen van Babboe.

 

Bakfiets met 2 of 3 wielen?

2-wiel of 3-wiel Babboe bakfietsKies je voor licht en wendbaar en dus voor twee wielen of vind je stabiliteit en ruimte juist fijn? Bij Babboe hebben we voor elk wat wils. In een tweewiel bakfiets is er standaard ruimte voor twee kinderen en de boodschappen. In een driewiel bakfiets kun je maximaal vier kinderen kwijt. Hoeveel kindjes gaan er straks bij jou in de bak? Lees meer over de twee- en driewiel bakfietsen.

 

Wat is het verschil tussen de Babboe Big en Babboe Curve?

Verschil Babboe Big en Babboe CurveWat is nu precies het verschil tussen de driewielers Babboe Big en Babboe Curve? De Babboe Big bakfiets is het eerste model dat Babboe op de markt bracht en heeft een vierkante bak. De Babboe Curve dankt zijn naam aan zijn moderne ronde vormen. Maar naast het design van de bakfiets, zijn er nog meer verschillen tussen de Babboe Big en de Babboe Curve.

 

Bakfietsen vergelijken - ben jij er al uit?

Bakfiets vergelijken - Welke Babboe bakfiets kies je?In bovenstaande alinea's kun je doorklikken om meer informatie te vinden over dat onderwerp. Ben jij er al uit, weet je inmiddels welke bakfiets het beste bij jou past en ben je dus klaar met het vergelijken van bakfietsen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Hier vind je een overzicht van alle Babboe bakfietsen. Mocht je toch meer informatie wensen over een specifiek type bakfiets? Klik dan door op het gewenste model. Je kunt dan meer informatie vinden over jouw, misschien wel toekomstige bakfiets.

Direct naar de webshop >