Welke bakfiets past bij jou?

Welke bakfiets voor jou het best geschikt is, hangt af van het aantal kinderen dat je wilt vervoeren en of je de bakfiets ook voor andere doeleinden gebruikt. Alle modellen zijn met elektrische motorondersteuning verkrijgbaar (standaard of Mountain). Woon je in een bergachtig gebied of fiets je regelmatig een flinke heuvel op? Dan is een Mountain bakfiets met middenmotor de beste bakfiets voor jou.

Beste bakfiets: dit zijn je keuzes

Ik heb een klein gezin (1-2 kinderen)

De beste bakfiets om 1 of 2 kinderen te vervoeren is de éénsporige Babboe bakfiets. Deze bakfiets is smal, wendbaar en heeft maar weinig parkeerruimte nodig. Ook zonder kinderen superhandig om boodschappen mee te doen. Op een tweewielbakfiets fiets je net als op een gewone fiets. Je kunt kiezen tussen de Babboe Mini of de Babboe City (zie afbeelding) met een 20 cm grotere bak, de familiefiets, de Babboe Slim en de driewieler met deurtje; de Babboe Go.

beste bakfiets

Ik heb een groot gezin (3-4 kinderen)

De meeste driewielbakfietsen zijn ruim genoeg voor 3 tot 4 kinderen. De Babboe Big en de Babboe Curve (zie afbeelding) zijn onze twee modellen met twee zitbankjes. Daarop kunnen zonder probleem 4 kinderen worden vervoerd. Ons driewielmodel met kantelbaktechniek, de Babboe Carve, is voor maximaal 3 kinderen geschikt. Hij heeft standaard één bankje en kan optioneel met een tweede bankje worden geleverd.

beste bakfiets met 3 wielen

Ik werk op een kinderdagverblijf/ KDV

In de Babboe Max is plaats voor 6 kinderen. Met behulp van bijpassende peuterzitjes kunnen in de Max veilig en comfortabel verschillende leeftijdsgroepen worden vervoerd. Door het deurtje aan de voorkant kunnen de kinderen zelfstandig in- en uitstappen. Ondanks de royale afmeting fietst de Max comfortabel en is hij wendbaar en makkelijk te besturen.

bakfiets kiezen

Ik heb een of meerdere honden

De beste bakfietsen om honden te vervoeren zijn de Babboe Dog. In deze Babboe Dog hebben zelfs 2 grote honden voldoende ruimte. Lange ritten vormen dan ook geen bezwaar, en de honden komen uitgerust en veilig op bestemming aan. Praktisch en handig: ogen voor hondenriemen, loopplank om in- en uit te lopen en eventueel een antislipmat. Inclusief inklapbaar bankje voor kleine honden of 2 kinderen.

beste bakfiets voor honden

Ik heb een bedrijf/ besteldienst

De zakelijke bakfietsen uit het Babboe Pro assortiment zijn niet alleen een handig vervoermiddel maar ook een blikvanger. Met bedrijfsstickers kun je je zakelijke bakfiets ook als mobiele reclamedrager gebruiken. In de stad verplaats je je snel en milieuvriendelijk. Je kunt hem overal parkeren en onder de afsluitbare klep zijn je inkopen veilig opgeborgen. Kies de snelle Pro Bike met een zwart of witte bak met een inhoud van 350 liter, de Pro Trike met een inhoud van 265 of 300 liter of de Pro Trike XL met een inhoud van maar liefst 900 liter.

beste bakfiets voor bedrijven