Welke bakfiets past bij jou?

Welke bakfiets voor jou het best geschikt is, hangt af van het aantal kinderen dat je wilt vervoeren en of je de fiets ook voor andere doeleinden gebruikt. Alle modellen zijn met elektrische motorondersteuning verkrijgbaar (standaard of Mountain). Kom je op jouw vaste routes heuvels tegen welke een hellingsgraad van 3% of meer hebben? Dan advsiseren wij om voor de Mountain versie te kiezen. 

bakfiets 2 wielen

Ik heb een klein gezin (1-2 kinderen)

De beste bakfiets om 1 of 2 kinderen te vervoeren, is de éénsporige Babboe bakfiets. Deze bakfiets is smal, wendbaar en heeft maar weinig  parkeerruimte nodig. Ook zonder kinderen superhandig om boodschappen mee te doen. Op een tweewielbakfiets fiets je net als op een gewone fiets. Je kunt kiezen tussen de kleine Babboe Mini en de Babboe City (zie afbeelding) met een 20 cm grotere bak.


bakfiets 3 wielen

Ik heb een groot gezin (3-4 kinderen)

De meeste driewielbakfietsen zijn ruim genoeg voor 3 tot 4 kinderen. De Babboe Big en de Babboe Curve (zie afbeelding) zijn onze twee modellen met twee zitbankjes. Daarop kunnen zonder probleem 4 kinderen worden vervoerd. Ons driewielmodel met kantelbaktechniek, de Babboe Carve, is voor maximaal 3 kinderen geschikt. Hij heeft standaard één bankje en kan optioneel met een tweede bankje worden geleverd.


bakfiets driewieler

Ik werk op een kinderdagverblijf/ KDV

In de Babboe Max is plaats voor 6 kinderen. Met behulp van bijpassende peuterzitjes kunnen in de Max veilig en comfortabel verschillende leeftijdsgroepen worden vervoerd. Door het deurtje aan de voorkant kunnen de kinderen zelfstandig in- en uitstappen. Ondanks de royale afmeting fietst de Babboe Max comfortabel en is hij wendbaar en makkelijk te besturen.

 


bakfiets 3 wielen hond

Ik heb een of meerdere honden

De beste bakfiets om honden te vervoeren is de Babboe Dog. In deze bakfiets hebben zelfs 2 grote honden voldoende ruimte. Lange ritten vormen dan ook geen bezwaar, en de honden komen uitgerust en veilig op bestemming aan. Praktisch en handig: ogen voor hondenriemen, loopplank om in- en uit te lopen en antislipmat. Inclusief inklapbaar bankje voor kleine honden of 2 kinderen.  


bakfiets 3 wielen bedrijf

Ik heb een bedrijf/ besteldienst

De Babboe Transporter is niet alleen een handig vervoermiddel maar ook een blikvanger. Met bedrijfsstickers kun je je bakfiets ook als mobiele reclamedrager gebruiken. In de stad verplaats je je snel en milieuvriendelijk. Je kunt hem overal parkeren en onder de afsluitbare klep zijn je inkopen veilig opgeborgen. 


Overzicht van al onze bakfietsmodellen