Bakfiets met twee of drie wielen

Bij Babboe hebben we een ruim aanbod in bakfietsen. De eerste keuze die je bij de aanschaf van een Babboe hebt, is die tussen een tweewieler en een driewieler bakfiets. Kies je voor licht en wendbaar en dus voor twee wielen of gaat jouw hart uit naar drie wielen en vind je stabiliteit en veel ruimte juist fijn? Bij Babboe hebben we voor elk wat wils!

Direct naar de webshop >


Tweewieler bakfiets

Babboe City - tweewieler bakfietsIn de bakfiets met twee wielen, de Babboe City, is er standaard ruimte voor twee kinderen en boodschappen. Op een tweewiel bakfiets fiets je eigenlijk hetzelfde als op een normale fiets. Je kunt je voorstellen dat het in evenwicht houden van de bak iets lastiger is met meer gewicht erin. Daarom hebben we standaard één bankje in de bakfiets geplaatst. Toch is het wel mogelijk de bakfiets uit te breiden naar 4 zitplaatsen. Bekijk de voordelen in onderstaand rijtje of bekijk alle specificaties van onze bakfiets met 2 wielen in de webshop.

 • Standaard geschikt voor 2 kinderen
 • Ook plaats voor Maxi-Cosi drager
 • Uit te breiden naar 4 zitplaatsen
 • Fietst net als een gewone fiets
 • Geschikt voor het afleggen van lange afstanden.
 • Verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning
 

Driewieler bakfiets

Babboe Curve - driewieler bakfietsIn een driewielbakfiets, zoals de Babboe Big en de Babboe Curve kun je vier kinderen met je meenemen. Daarnaast is er nog ruimte voor de boodschappen. Dankzij de drie wielen is deze bakfiets heel stabiel. Zelfs met vier kinderen in de bak is het wegrijden op een driewiel bakfiets heel gemakkelijk. Zelfs de jongste telg van de familie kan mee; je plaatst namelijk gemakkelijk een babyschaal of Maxi-Cosi in de bakfiets. Bekijk de voordelen in onderstaand rijtje of bekijk alle specificaties van onze bakfiets met 3 wielen in de webshop

 • Standaard geschikt voor 4 kinderen.
 • Door de drie wielen erg stabiel
 • Veel ruimte voor extra boodschappen
 • Ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning
 

Driewieler die rijdt als een tweewieler

Babboe Curve - driewieler bakfietsDe Babboe Carve heeft de stabiliteit van een driewielbakfiets gecombineerd met de wendbaarheid van een tweewielbakfiets. De bak beweegt tijdens het fietsen door de bochten mee, waardoor je fietst zoals op een tweewieler. Dit geeft een unieke fietservaring en uitstekende wegligging. In de bak is standaard plaats voor 2 kindjes. In de Babboe Carve kan ook een Maxi-Cosi drager worden gemonteerd, zodat je ook de aller kleinste mee kan nemen. Bekijk de Babboe Carve in onze webshop.

 • Standaard geschikt voor 1-2 kinderen.
 • Stabiel en wendbaar tegelijk
 • Uniek ‘carve-mechanisme’
 • Elektrische trapondersteuning
 

Test de bakfietsen zelf

Vind je het moeilijk om op basis van deze eigenschappen een keuze te maken? Dat begrijpen we goed. Kom een keer langs om een proefrit te maken op een van onze proefritlocaties. Bekijk de kalender met al onze testdagen of maak een afspraak voor een proefrit op een tijd die jou past. Ben je er al wel uit en er dus klaar voor om jouw bakfiets uit te kiezen? Bezoek dan onze webshop om het complete aanbod van onze bakfietsen te zien. Je vindt onze webshop door op onderstaande button te klikken.

Naar de webshop >


Eerste indruk

Ben je nog niet helemaal klaar voor jouw nieuwe Babboe Bakfiets? Bekijk dan eerst eens onderstaande filmpjes. Hierdoor krijg je een goede eerste indruk van de Babboe bakfiets. Hier wordt zowel de twee- als de driewiel bakfiets in getoond. Neem ook eens een kijkje op onze pagina 'fietsen op een bakfiets' om te zien hoe je kunt instappen, wegrijden, keren en bochten neemt.