Babboemoment Deel jouw foto's met @babboe_cargobike

Zij genieten al van een #babboemoment

De regentent is zeer gebruiksvriendelijk. Doordat aan alle vier de zijden van de regentent een groot raam is gemaakt, hebben de kinderen, ook met regen, goed zicht op hun omgeving. Daarnaast houden papa of mama zo goed zicht op de kinderen. De zijramen rits je eenvoudig open, zodat kinderen zelf in- en uit kunnen stappen.

Gemaakt van extra sterk PVC. Dit materiaal is geschikt voor langdurige en waterdichte afdekking in alle weersomstandigheden.


Algemeen

Gewicht (kg) 19.5
Categorie Regententen
Inclusief Tentstokken
Materiaal Polyvinylchloride (PVC)
Seizoen Herfst, Winter
Garantie 6 maanden
Waterdicht Ja
Oprolbare raampjes Ja
Niet geschikt i.c.m. Maxi cosi drager
Reflecterend Nee
Geschikt voor bakfietsvariant Mini, Mini-E, Mini Mountain
Merk Babboe
Gebruikershandleiding Download (.pdf)
De Mini regentent past niet in combinatie met de maxi cosi drager. Ook zal bij gebruik in combinatie met een babyschaal, de rits van de regentent aan de stuurkant een klein stukje open moeten staan bij de Babboe City en Babboe Mini.

De regententbeugels en tentstokhouder worden niet meegeleverd bij deze regentent. Heb je jouw bakfiets gekocht vóór november 2020? Bestel dan ook de losse regententbeugels en het zakje bouten en moeren.
Vragen van klanten
Kan ik een regentent bestellen zonder tentstokken?

Nee, het is niet mogelijk om een regentent te bestellen zonder tentstokken. In de loop der jaren hebben we een aantal keer onze stokken of tenten aangepast voor nog meer gebruiksgemak. We leveren daarom onze regententen altijd aan met een nieuwe stokkenset, zodat we zeker weten dat je juiste regentent en juiste stokken hebt.

Hoe kan ik mijn regentent schoonmaken?
Een regentent op een bakfiets heeft veel te verduren. De regentent kan het hele jaar door gebruikt worden tegen regen, wind, kou, hagel en sneeuw. We geven hieronder een aantal tips om de regentent te onderhouden. Vogelpoep verwijderen van je regentent...
Anderen bekeken ook:
Babboe regentent zwart
Babboe regentent zwart
170,00
Naar winkelwagen