Bakplakkers | Babboe Curve
Bakplakkers | Babboe Curve

Bakplakkers

Babboe Curve

Geef je Babboe Curve een persoonlijk tintje met de stickers van Bakplakkers. Maak je bakfiets persoonlijk met je eigen ontwerp. De bakplakkers zijn weersbestendig.

De Babboe bakfiets is ideaal om als reclamedrager voor je eigen bedrijf te fungeren. Je hebt de mogelijkheid om een eigen ontwerp te maken en dit als Bakplakker voor je bakfiets te laten maken. Elk moment dat jouw Babboe bakfiets in het straatbeeld verschijnt, maak je reclame voor je bedrijf!
Babboe Curve Bakplakkers

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Informatie

Let op: De besteloptie 'bak laten beplakken' kan alleen gekozen worden bij een gelijktijdig bestelde, rijklaar gemonteerde, bakfiets.
Let op: Indien u regelmatig de regentent gebruikt let er dan op dat de regentent +/- 13cm over de rand van de bakplakker valt.

Montage

Bakplakkers zijn eenvoudig zelf aan te brengen op de bakfiets. Gebruik een geruime hoeveelheid sop en houd een trekker bij de hand om een zo strak mogelijk resultaat te krijgen. Bestel je ook een bakfiets, dan kun je ervoor kiezen om de bakplakkers er door Babboe op te laten plakken. Lever je een eigen ontwerp of foto aan? Lees dan onze uitgebreide instructie voor het aanleveren en beplakken van het beeldmateriaal.