Regentent

Babboe Dog

Prijs zoals geconfigureerd: 0

Tijdelijk niet leverbaar

In het Hollandse klimaat is een regentent geen overbodige luxe. De tent beschermt je kinderen tegen regen en gure wind. Ook bij felle zon biedt de regentent bescherming. Deze accessoire is speciaal ontworpen voor de Babboe Dog.

Regentent zwart: Gemaakt van extra sterk PVC
Raampjes: Voorzien van speciaal raamfolie voor optimale transparantie
Raampjes eenvoudig openen/sluiten d.m.v. YKK ritsen
Voorzien van reflectie zodat je extra opvalt

Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 75 Euro

Levertijd: 1-3 werkdagen

Regentent | Babboe Dog
Regentent | Babboe Dog
Regentent | Babboe Dog
Regentent | Babboe Dog

Informatie

De regentent is zeer gebruiksvriendelijk. Doordat aan alle vier de zijden van de regentent een groot raam is gemaakt, hebben de kinderen, ook met regen, goed zicht op hun omgeving. Daarnaast houden papa of mama zo goed zicht op de kinderen. De zijramen rits je eenvoudig open, zodat kinderen zelf in- en uit kunnen stappen.

Blauwe en grijze variant: Gemaakt van extra sterk gecoat acryldoek (Docril N). Dit materiaal wordt ook vaak gebruikt voor bootzeilen. Het materiaal heeft een grote kleurechtheid en vormvastheid.
Zwarte variant: Gemaakt van extra sterk PVC. Dit materiaal is geschikt voor langdurige en waterdichte afdekking in alle weersomstandigheden.

Montage

De regentent wordt geleverd inclusief stokkenset. Het monteren van de regentent op de Babboe Dog bakfiets is eenvoudig. Zie de pagina Montage en Gebruikshandleidingen voor de instructiehandleiding van de regentent.