We kunnen snel leveren! Bakfietsen: 3-6 werkdagen. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.

Grote onderhoudsbeurt

Niet elektrisch

Prijs zoals geconfigureerd: 0

Bij een grote onderhoudsbeurt voert de monteur van Babboe de werkzaamheden uit aan je niet-elektrische bakfiets. Je hoeft hierbij geen werkzaamheden zelf uit te voeren, terwijl dat de kleine onderhoudsbeurt wel het geval is. Een grote onderhoudsbeurt voer je om het jaar uit. We adviseren om de grote onderhoudsbeurt aan het einde van het tweede jaar uit te laten voeren.

Let op: Babboe volgt de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom voeren we voorlopig geen reparatie, onderhoud of spoedwerkzaamheden uit in Noord-Brabant en in België.
Je kunt dit wel bestellen, maar houd er rekening mee dat een afspraak later wordt ingepland dan je van ons gewend bent

* Verplichte velden

Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 75 Euro

Levertijd: 5-15 werkdagen Levertijd: 1-2 weken

Grote onderhoudsbeurt | Niet elektrisch
Grote onderhoudsbeurt | Niet elektrisch

Informatie

De grote onderhoudsbeurt voor jouw niet-elektrische Babboe bakfiets duurt ongeveer 75 minuten en bevat een vaste lijst van werkzaamheden. De monteur komt bij je thuis langs om de grote onderhoudsbeurt uit te voeren. Je ontvangt binnen 15 werkdagen na betaling van de onderhoudsbeurt een e-mail met daarin een voorstel voor een datum. Bijkomende reparaties worden niet uitgevoerd tijdens een onderhoudsbeurt. Is er toch een reparatie nodig? Bestel dan het onderhoud + reparatie.