Dat zit lekker! Ontdek onze nieuwe kussenlijn.

kussen-actie

20% korting op alle kinderzitjes voor de bakfiets

De lente hangt in de lucht en wat hebben we daar naar uitgekeken! Niet alleen omdat de lente zo’n heerlijk seizoen is, maar vooral omdat we nu eindelijk onze nieuwe kussenlijn met je kunnen delen!

Bekijk alle bakfietsen


Nieuw! Babboe x Mies to go

Nieuwe frisse kleuren, jonge dieren en een zomerse verrassing. De nieuwe designs van onze kussens zijn speciaal voor ons ontworpen door Michelle de Boer van Mies to go. Michelle schildert het allerliefst dieren en die zijn dan ook terug te zien in de vrolijke ontwerpen. Geprint op de door jullie geliefde pasteltinten. We zijn superblij met deze nieuwe lijn en daarom hebben we iets leuks voor je…

20% korting op alle kinderzitjes

Om dit leuke nieuws én de lente te vieren krijg je nu 20% korting op alle kinderzitjes. Dus niet alleen op de nieuwe kussens, maar ook op de peuterstoel, babyschaal en het kleuterzitje. Bij Babboe zit je dit voorjaar dus goed!

Hoe werkt het?

Bekijk al onze kinderzitjes in onze webshop en kies de zitjes die jij nu of in de toekomst nodig hebt in je bakfiets. Gebruik kortingscode BABBOESPRING bij het afrekenen en de 20% korting wordt automatisch verrekend!

Bekijk alle kinderzitjes


Actievoorwaarden:

  • Alleen geldig op online bestellingen via www.babboe. nl.
  • Niet geldig voor privé en zakelijke lease.
  • Niet geldig voor de Dog Kussen en maxi cosi drager.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties / aanbiedingen, showmodellen of outlet producten.
  • Deze actie is geldig van 1 april t/m 22 april 2021.