Hoe werkt de pechhulp?

 

  1. Pech onderweg? Bel +31592-390051
  2. Geef je framenummer door (dit vind je op het frame van je bakfiets)*
  3. Een monteur komt naar je toe
  4. Je bakfiets wordt gerepareerd en je kunt weer op pad!**
  5. Is een reparatie ter plekke niet mogelijk? Dan word je samen met je bakfiets (+ evt. max. 5 medepassagiers) thuisgebracht waar een vervolgafspraak wordt gemaakt met één van de monteurs.

* Het Babboe pechhulp-lidmaatschap is verbonden aan de bakfiets en niet aan degene die op dat moment op de bakfiets fietst. Wanneer iemand anders op je bakfiets fietst, dan heb je dus ook recht op pechhulp.
**De kosten voor de gebruikte materialen voor een reparatie ter plaatse zijn voor eigen rekening en maken geen deel uit van het abonnement.

 

Is het mogelijk om mijn 24-uurs Pechhulp te verlengen?

Helaas stopt de service 24-uurs Pechhulp vanuit Babboe. Dat betekend dat het niet mogelijk is om een nieuw abonnement af te sluiten of je huidige abbonnement te verlengen. Wanneer jouw abbonnement nog loopt kan je zoals je gewend bent nog gebruik maken van de 24-uurs Pechhulp.

 

Waar en wanneer heb je recht op Pechhulp?

De pechhulp is voor Nederland en België 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. Ook op Texel is de pechhulp 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar, ook aan huis. Op Ameland en Terschelling bieden we pechhulp aan van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur. Op Vlieland en Schiermonnikoog is helaas geen pechhulp mogelijk.

 

Kan ik 24-uurs Pechhulp opzeggen?

Je kunt na het eerste contractjaar per maand opzeggen. Neem hiervoor contact op met de Babboe klantenservice.