Eerste controlebeurt
Eerste controlebeurt

Eerste controlebeurt

Bestel direct de eerste servicebeurt om de garantie op jouw bakfiets te behouden. Babboe voert, als je deze beurt bestelt, zo'n 4-12 weken na uitlevering van de bakfiets een controle uit op verschillende onderdelen. Weet dat, mocht je relatief veel fietsen, we graag een beurt uitvoeren als er zo'n 100 kilometer op te teller staat. Vermeldt dit in zo'n geval, want dat kan betekenen dat er eerder een monteur langs mag komen. Tijdens de eerste servicebeurt wordt er een vast aantal onderdelen gecontroleerd. Welke dat precies zijn, zie je verder op deze pagina onder 'informatie'.
Let op: De eerste servicebeurt kan alleen worden uitgevoerd op fietsen die niet ouder zijn dan 4 maanden. Onderaan deze pagina vind je meer mogelijkheden in het onderhouden van een bakfiets.

Je bakfiets wordt afgemonteerd bij je thuis geleverd.

Je kunt je montagepakket ophalen tijdens onze proefrit dagen in Amersfoort. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Je kunt je bakfiets ophalen tijdens onze proefrit dagen in Amersfoort. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.
€ 55,00

Informatie

De eerste controlebeurt bevat een vaste lijst van werkzaamheden en duurt ongeveer 30 minuten. De monteur komt op afspraak bij je thuis om de bakfiets na te lopen. Als je een servicebeurt bestelt, ontvang je een e-mail met een datum-voorstel voor een afspraak. Deze e-mail ontvang je rond de tijd dat er een servicebeurt nodig is, dit kan dus pas zijn als je bakfiets 4 tot 12 weken oud is of wanneer er 100 kilometer op de teller staat. De planning wordt pas definitief zodra je het voorstel voor de afspraak via de e-mail bevestigt.

Tijdens de servicebeurt zal de monteur de volgende onderdelen controleren en afstemmen:


- Afstellen en smeren van voor- en achterrem
- Afstellen en smeren van versnellingen en kabels
- Vastdraaien van de stuurpen
- Vastzetten van crankstel en trapas
- Vastzetten van de pedalen
- Spannen en smeren van de ketting
- Controle van de verlichting
- Controle van spaakspanning wielen
- Controle van de fusee
- Controle op de connectie van het voor- en achterframe
- Controle van de ball joints


Heeft jouw bakfiets al een eerste servicebeurt gehad en ben je op zoek naar onderhoud voor jouw Babboe bakfiets? Bestel dan één van de volgende producten:


Kleine onderhoudsbeurt | niet elektrische bakfiets
Kleine onderhoudsbeurt | elektrische bakfiets
Grote onderhoudsbeurt | niet elektrische bakfiets
Grote onderhoudsbeurt | elektrische bakfiets