De voordelen van werken bij Babboe

Informele cultuur

Bij Babboe kom je te werken in een gezellige omgeving met korte lijnen en een informele cultuur. Je kunt bij iedereen binnenlopen, we zijn behulpzaam, geïnteresseerd en houden van aanpakken.

Informele cultuur

Flexibel werken

Wij zien de voordelen van thuis werken voor een betere 'work-life balance'. En die reistijd kun je veel beter besteden. Toch blijft dat praatje op kantoor bij de koffie automaat belangrijk. Zo blijven we elkaar ontmoeten en inspireren.

Flexibel werken

Duurzaam

Met een Babboe bakfiets maken we het leven van jonge gezinnen leuker en gemakkelijker. Met onze inzet proberen we de wereld duurzamer en leefbaarder te maken.

Duurzaam

Vertrouwen & verantwoordelijkheid

Bij Babboe krijg je veel vrijheid om je taken uit te voeren op je eigen manier. We moedigen een pro-actieve houding aan, waarbij je zelfstandig aan de slag gaat. Je collega’s staan voor je klaar als je hulp nodig hebt.

Vertrouwen & verantwoordelijkheid

Innovatief bedrijf

Babboe is een snelgroeiende organisatie met een sterke visie op innovatie. Jaarlijks worden nieuwe bakfietsen ontwikkeld die voldoen aan de behoefte van de doelgroep. Het assortiment blijft groeien met o.a. accessoires. Babboe bedient ook de markt voor goederentransport met het merk Babboe Pro.

Innovatief bedrijf

Korting op onze bakfietsen

En natuurlijk een standaard reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding.

Korting op onze bakfietsen

Testdagen met eigen medewerkers

De Babboe testdagen organiseren we met inbreng van eigen medewerkers. Eerlijk advies voor onze klanten en leerzaam voor iedereen!

Testdagen met eigen medewerkers

Gezellig & ambitieus team

Van samen lunchen tot een potje tafeltennis of gezellige vrijdagmiddag borrels.

Gezellig & ambitieus team