Test een bakfiets in Amsterdam

Babboe heeft meerdere locaties in het land waar je een bakfiets kunt uitproberen. Zo kun je in Amsterdam bij de vestiging van Juizz al onze elektrische bakfietsen testen. Juizz is een fietsenwinkel gespecialiseerd in elektrische (bak)fietsen. Na je proefrit kun je je elektrische Babboe bakfiets daar direct bestellen.

Babboe bakfietsen in Amsterdam

Je kunt een Babboe bakfiets testen bij Juizz in Amsterdam aan de Parnassusweg 398. Bekijk de locatie op onderstaande kaart.

Bakfiets testen Amsterdam

Je kunt in Amsterdam een bakfiets testen op dinsdag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Nadat je een proefrit hebt gemaakt, kun je jouw Babboe bakfiets direct bestellen. Bekijk de website www.juizz.nl voor meer informatie.

Ben je er nog niet helemaal uit? Kijk gerust verder in onze webshop. Daar vind je de verschillende bakfietsmodellen met de afleveroptie die jij het prettigst vindt. Je kunt er voor kiezen om je Babboe rijklaar te laten leveren, maar het is ook mogelijk de bakfiets zelf te monteren. Kortom, mogelijkheden genoeg! 

Bakfietsen proberen in Amsterdam

Naar de webshop >