Test een bakfiets in Haarlem

Babboe heeft meerdere locaties in het land waar je een bakfiets kunt uitproberen. Zo kun je in Haarlem bij de vestiging van Juizz al onze elektrische bakfietsen testen. Juizz is een fietsenwinkel gespecialiseerd in elektrische (bak)fietsen. Na je proefrit kun je je elektrische Babboe bakfiets daar direct bestellen.

Babboe bakfietsen in Haarlem

Op zondag 3 december is Juizz in Haarlem exclusief geopend om de elektrische Babboe bakfiets te testen in Haarlem. Een goed moment om nog gebruik te maken van de Prénatal actie die geldig is t/m 31 december 2017.

DatumLocatieTijd
Zondag 3 december 2017 Juizz Haarlem
Gedempte oude Gracht 5-9
Haarlem
10:00-13:00

Je kunt de elektrische Babboe bakfietsen tijdens openingstijden gratis testen bij Juizz in Haarlem.

Testlocatie Haarlem

De testlocatie in Haarlem is open op dinsdag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Nadat je een proefrit hebt gemaakt, kun je jouw Babboe bakfiets direct bestellen. Bekijk de website www.juizz.nl voor meer informatie.

Ben je er nog niet helemaal uit? Kijk gerust verder in onze webshop. Daar vind je de verschillende bakfietsmodellen met de afleveroptie die jij het prettigst vindt. Je kunt er voor kiezen om je Babboe rijklaar te laten leveren, maar het is ook mogelijk de bakfiets zelf te monteren. Kortom, mogelijkheden genoeg! 

Bakfietsen proberen in Amsterdam

Naar de webshop >