Navigeren

Test een bakfiets in Haarlem

Babboe heeft meerdere locaties in het land waar je een bakfiets kunt uitproberen. Zo kun je in Haarlem bij de vestiging van Juizz al onze elektrische bakfietsen testen. Juizz is een fietsenwinkel gespecialiseerd in elektrische (bak)fietsen. Na je proefrit kun je je elektrische Babboe bakfiets daar direct bestellen.

Proefrit elektrische bakfiets

Wil je een elektrische bakfiets testen? Kom dan naar de Juizz testdag in samenwerking met Babboe. Tijdens deze testdag zal Juizz met een extra Babboe tintje aangekleed zijn. Zo zullen de elektrische bakfietsen met extra accessoires aangekleed zijn en is er een Babboe medewerker aanwezig om al je vragen te beantwoorden of tips en advies te geven. zijn. Je kunt uiteraard ook tijdens de gewone openingstijden terecht voor een testrit.

Exclusieve Babboe testdag

DatumLocatieTijd
Zondag 16 september Juizz Haarlem
Gedempte Oude Gracht 5-9
Haarlem
10.00 - 13.00 uur

Babboe bakfietsen in Haarlem

Je kunt de elektrische Babboe bakfietsen tijdens openingstijden gratis testen bij Juizz in Haarlem.

Bakfiets testen Haarlem

Je kunt in Haarlem een bakfiets testen op dinsdag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Nadat je een bakfiets proefrit hebt gemaakt, kun je jouw Babboe bakfiets direct bestellen. Bekijk de website www.juizz.nl voor meer informatie.

Ben je er nog niet helemaal uit? Kijk gerust verder in onze webshop. Daar vind je de verschillende bakfietsmodellen met de afleveroptie die jij het prettigst vindt. Je kunt er voor kiezen om je Babboe rijklaar te laten leveren, maar het is ook mogelijk de bakfiets zelf te monteren. Kortom, mogelijkheden genoeg! 

Bakfietsen proberen in Amsterdam

Naar de webshop >