Kinderopvang bakfiets

De kinderopvang bakfiets van Babboe, de Babboe Max-E, voldoet aan de behoefte van het kinderdagverblijf, BSO, gastouders en grote gezinnen. De elektrische kinderopvang bakfiets is geschikt voor 6 kinderen. Het zadel kun je gemakkelijk verstellen zodat verschillende personen erop kunnen fietsen. Aan de voorzijde kunnen kinderen zelf instappen via het deurtje.

Voordelen elektrische kinderopvang bakfiets:

Maximale snelheid van 18 km p/u.
Elektrische ondersteuning bij het fietsen
Ruimte voor 6 kinderen inclusief deurtje

Bekijk de elektrische Babboe Max bakfiets >


Babboe, het grootste aanbod bakfietsen van Nederland.

Babboe bakfiets kinderopvang

Alternatief voor de Stint

Ben je op zoek naar een alternatief van de Stint? Babboe heeft een kinderopvang / gastouder bakfiets in haar assortiment, de Babboe Max-E. De kinderopvang bakfiets is geschikt voor 6 kindjes. De bakfiets voor kinderopvang, gastouder of crèche is een ideaal alternatief voor de Stint.

In tegenstelling tot de Stint, ook wel elektrische bolderkar genoemd, heeft de elektrische bakfiets een trapondersteuning en moet je ook meefietsen. De elektrische bakfiets voor kinderopvang heeft een trapkrachtsensor en werkt volgens het principe van een traditionele bakfiets. Hoe meer kracht je op de pedalen zet, hoe harder je gaat. Deze sensor registreert hoe hard je moet trappen om de bakfiets in beweging te houden. Heel handig als er 6 kinderen in de bakfiets zitten! De motor wordt op basis van deze informatie aangestuurd en geeft direct meer of minder ondersteuning, zonder vertraging. Wanneer je stopt met fietsen, dan stopt de ondersteuning direct. Kortom: meetrappen is nodig om vooruit te komen en de kinderopvang bakfiets wordt ondersteund tot 18 km per uur. Een elektrische bolderkar valt in de categorie 'bijzondere bromfiets’. Een elektrische bakfiets voor kinderopvang valt in de categorie fietsen.

Babboe Max-E

 
Alternatief Stint bakfiets

Veiligheid

De elektrische kinderopvang bakfiets heeft zes luxe driepuntsgordels voor de kindjes voor optimale veiligheid. De kindjes nemen plaats op diepe zitplaatsen en op de bodem ligt een antislipmat, zodat de kindjes extra grip hebben bij het in- en uitstappen. De kinderopvang bakfiets is tevens voorzien van een afsluitbaar deurtje, waardoor je de kindjes niet meer hoeft te tillen. Je kunt de elektrische kdv bakfiets parkeren met de parkeerrem, zodat kindjes gemakkelijk kunnen in- en uitstappen zonder wegrollen van de bakfiets. Tot slot zijn de banden antilek om lekke banden te voorkomen.

 

Bakfietsservice aan huis

Dankzij de unieke bakfietsservice aan huis van Babboe blijf jij altijd fietsen op de kinderopvang bakfiets. Onze monteurs kennen de elektrische bakfiets op hun duimpje en rijden met hun bus rond door heel Nederland en België. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd kan blijven fietsen.

Bakfietsservice aan huis

Kinderopvang bakfiets accessoires

Accessoires

De Babboe Max-E is uit te breiden met diverse accessoires, zoals een babyschaal voor baby's vanaf 3 maanden, een peuterstoel voor kinderen vanaf 8 maanden of een kussenset voor het bankje. De regentent beschermt de kinderen niet alleen tegen de regen, maar ook tegen harde wind.

Bekijk alle accessoires

 

Kinderopvang bakfiets leasen?

De kinderopvang bakfiets voor 6 kinderen kun je naast kopen, ook leasen. Bij een bakfiets leasen heb je geen hoge aanschafkosten, maar wel een nieuwe bakfiets. Voor een vast bedrag per maand lease je een Kinderopvang bakfiets met of zonder accessoires voor 2 of 3 jaar, inclusief verzekering, service & onderhoud en 24-uurs pechhulp.

Bakfiets leasen

Kinderopvang bakfiets met logo

Kinderopvang bakfiets met logo

Er zijn verschillende stickers voor de kinderopvang bakfiets beschikbaar. Je kunt kiezen uit de vrolijke bakplakkers met onze eigen BOET figuren. Het is ook mogelijk om een eigen ontwerp of eigen logo op de kdv bakfiets te plakken. Zie hiervoor de zakelijke bakplakkers.