Kinderopvang bakfiets

Kinderopvang bakfiets: ideaal voor kinderdagverblijf, BSO en gastgezinnen

De kinderopvang bakfiets van Babboe, de Babboe Max-E, voldoet aan de behoefte van het kinderdagverblijf, BSO, gastouders en grote gezinnen. De elektrische kinderopvang bakfiets is geschikt voor 6 kinderen. Het zadel kun je gemakkelijk verstellen zodat verschillende personen erop kunnen fietsen. Aan de voorzijde kunnen kinderen zelf instappen via het deurtje.

Veilige bakfiets

De elektrische kinderopvang bakfiets heeft zes luxe driepuntsgordels voor optimale veiligheid. De kindjes nemen plaats op diepe zitplaatsen en op de bodem ligt een antislipmat, zodat de kindjes extra grip hebben bij het in- en uitstappen. De kinderopvang bakfiets is tevens voorzien van een afsluitbaar deurtje. Je kunt de bakfiets parkeren met de parkeerrem, zodat kindjes gemakkelijk kunnen in- en uitstappen. De Babboe Max is getest op veiligheid en duurzaamheid.

Alternatief Stint bakfiets

Bakfietsen voor de kinderopvang: de voordelen

  • Maximale snelheid van 18 km p/u.
  • Elektrische ondersteuning bij het fietsen.
  • Ruimte voor 6 kinderen inclusief deurtje.

Quick scan veiligheid elektrische bakfietsen

De Tweede Kamer constateerde dat elektrische bakfietsen onder andere worden ingezet bij kinderdagverblijven en vroeg om onderzoek naar de veiligheid van en het toezicht op de elektrische bakfietsen en soortgelijke voertuigen. Adviesbureau Arcadis verzorgde de "Quick scan veiligheid elektrische bakfietsen" en constateerde dat het vervoeren van zes of meer kinderen in de elektrische bakfiets net zo veilig en soms veiliger is dan lopen met de kinderen of fietsen onder begeleiding. De mate van veiligheid is wel sterk afhankelijk van de gebruikte routes en de begin- en eindlocaties. Ook is het vervoeren van kinderen met auto’s en bussen veiliger.

Bekijk de resultaten uit de Quick scan veiligheid elektrische bakfietsen

Bakfietsen voor Kinderopvang leasen?

De kinderopvang bakfiets voor 6 kinderen kun je naast kopen, ook privé of zakelijk leasen. Bij een bakfiets leasen heb je geen hoge aanschafkosten, maar wel een nieuwe bakfiets. Voor een vast bedrag per maand lease je een Kinderopvang bakfiets met of zonder accessoires voor 2 of 3 jaar, inclusief verzekering, service & onderhoud en 24-uurs pechhulp.

Babboe Max-E

Achterwielmotor

Babboe Max-E