Wat past er in de bakfiets?

Bij Babboe maken we niet alleen bakfietsen voor ouders met jonge kinderen. Ook aan andere gebruikers wordt gedacht. Wist je bijvoorbeeld dat we een hondenbakfiets en een vrachtfiets in ons assortiment aanbieden? Vanaf nu kun je dus ook je trouwe viervoeter vervoeren. Of misschien wil je de bakfiets wel inzetten voor je bedrijf. Met de bakfietsen van Babboe zijn de mogelijkheden eindeloos!

Alle bakfietsen >


Bakfiets voor en mét de kinderen

De Babboe bakfiets wordt vaak gebruikt om kinderen veilig naar school, kinderdagverblijf of oppas te brengen. Hartstikke handig: je laat de auto vaker staan en geniet samen met je kleintjes van mobiele quality time! In de tweewiel bakfietsen kun je standaard twee kinderen vervoeren. Met een extra bankje is het mogelijk om de bakfiets uit te breiden naar 4 zitplaatsen. Als je ook een Maxi-Cosi drager plaatst, kunnen er maximaal drie kinderen mee in de bakfiets. De driewiel bakfietsen zijn iets ruimer en worden standaard geleverd met twee bankjes. De driewiel bakfietsen hebben allerlei mogelijkheden om baby’s of peuters mee te nemen. Plaats je in de Babboe Curve een Maxi-Cosi drager, dan kun je nog twee kinderen kwijt. In de Babboe Big heb je naast een babyschaal nog 3 zitplaatsen vrij.


Hondenbakfiets

Wil je graag met je hond op pad; lekker naar het strand of de bossen in? Dat kan heel gemakkelijk met de Babboe Dog. Het is namelijk de eerste bakfiets die we speciaal ontwikkelden voor de hond. In een Babboe Dog kun je je honden veilig meenemen. De bakfiets heeft een handige loopplank met antislip-mat en een handig metalen oogje om de riem aan vast te maken. Op die manier springen honden niet zomaar uit de bak. Wil je ook nog kindjes meenemen in de bak? Geen probleem! In de Babboe Dog zit ook nog een handig opklapbaar bankje met plek voor 2 kindjes. benieuwd of je hond het prettig vindt in de bakfiets? Kom een proefrit maken en neem de hond gezellig mee.


Vrachtfiets

Hoewel we de bakfiets nu voornamelijk kennen als vervoermiddel voor kinderen, begon de bakfiets ooit als dé manier om goederen te vervoeren. Langzaam maar zeker wint dit groene transportmiddel weer aan terrein. Dus ook als ondernemer kun je bij Babboe terecht voor een geschikte vrachtfiets. De Babboe Pro Trike is een robuuste vrachtfiets met een afsluitbare klep. In de ruime bak kun je tot 100 kilo aan goederen vervoeren.

Vrachtfietsen