Zijn jouw kinderen ook zo dol op dieren? Pak je bakfiets en ontdek de leukste uitjes waarbij er eindeloos geknuffeld en geaaid kan worden.

Geertjes Hoeve in Haarzuilens Utrecht

Bij deze mooie geitenboerderij kun je in het voorjaar je hart op halen. De geitjes mogen gevoerd worden met een een beetje biks en de allerkleinsten mag je een flesje geven. In de aparte kraamkamer van de boerderij staan de geitjes klaar om geknuffeld te worden. Uitgeknuffeld? Ook dan is er nog genoeg te doen. Plof neer op het terras met een ijsje of drankje terwijl je kind lekker uitraast in de hooischuur.

Geertje’s Hoeve
Thematerweg 5
3455 SM Haarzuilens – Utrecht

Dierenpark Zie-Zoo in Volkel
In deze bijzondere (zorg)dierentuin met bijzondere dieren en bijzondere vrijwilligers kijken je kindjes hun ogen uit. Hebben ze ooit een veelvraat in het echt gezien? Of wat dacht je van de lachvogel. In Dierenpark Zie-Zoo kun je voor een klein prijsje naar binnen en kun je dagelijks aanschuiven voor het kriebelkwartiertje.

Dierenpark Zie-Zoo
Zeelandsedijk 12 B
5408 SM Volkel

Plaswijckpark in Rotterdam
Op de troetelweide van het Plaswijckpark in Rotterdam staan de koeien, schapen, geitjes en kippen in de rij om te worden geaaid. In de Dierenwijk van het park vind je ook nog een Apeneiland en een Uilenburcht en Parkietenvolière. Aanrader!

Plaswijckpark
Ringdijk 20
3053KS Rotterdam

Heb jij nog leuke tips voor kleine dierenvrienden? Deel ze hieronder. 

 

Bekijk ook

Eropuit: Buitenspelen in de herfst

Eropuit: Buitenspelen in de herfst

Het wordt steeds vroeger donker buiten, de paraplu zit weer standaard in je tas en de sjaals komen langzaamaan tevoorschijn. ...

Lees meer play_arrow
Eropuit: De 4 leukste kindvriendelijke stranden in Nederland

Eropuit: De 4 leukste kindvriendelijke stranden in Nederland

Hoe leuk is het om tijdens de zomervakantie de bakfiets te pakken en richting het strand te fietsen? Op diverse plekken in Ne...

Lees meer play_arrow